klimatronik поздравявам те с тая песен:

http://vbox7.com/play:cf96cb88

Не чак толкова дълъг текст има в тази песен, но много истина лъха от нея.
А истината е че човешкото мнение е адски манипулативно и често хората се движим като овце след овчар. Доказателство за това е колко видимо доста привлекателни външно хора седят незабелязани заради ниското си самочувствие и колко видимо не чак толкова привлекателни хора са обградени от ухажори и ухажорки. Колкото човек с по-голям рейтинг в очите на другите хора ти обърне внимание толкова и твоя рейтинг ще започне да се повишава.

Вярвай ми,че ако ще и най-големият грозофил външно на света да си ако общоприсзнати вече като красиви например Анджелина Джоли,ти спомена Шакира, Бионсе и разни други да не ги споменавам ти обърнат по-голямо внимание и се разчуе, всички жени, които им се кефят ще се зачудят какво са открили интересно в теб и малко или много ще започнат да те желаят,защото си бил с тях и значи нещо интересно има в теб. Не защото си станал по красив, а защото споменатите жени са те пожелали.В общи линии и при мъжете е така.Ето например обявената за супер красавица Николета Лозанова по визия мен не ме кефи кой знае колко, но са я обявили за супер красавица,разни богаташи си пръскат по нея парите и някои мъже даже не дават да се издума,че не е баш перфектната красавица.Много готина била.Нищо,че ако беше някоя непозната от някои снимки можеше и да се реши,че е цигане.

А Ева нещо много си се вживяла в ролята на Адам в тая тема