.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 163

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    klimatronik поздравявам те с тая песен:

http://vbox7.com/play:cf96cb88

Не чак толкова дълъг текст има в тази песен, но много истина лъха от нея.
    А истината е че човешкото мнение е адски манипулативно и често хората се движим като овце след овчар. Доказателство за това е колко видимо доста привлекателни външно хора седят незабелязани заради ниското си самочувствие и колко видимо не чак толкова привлекателни хора са обградени от ухажори и ухажорки. Колкото човек с по-голям рейтинг в очите на другите хора ти обърне внимание толкова и твоя рейтинг ще започне да се повишава.

Вярвай ми,че ако ще и най-големият грозофил външно на света да си ако общоприсзнати вече като красиви например Анджелина Джоли,ти спомена Шакира, Бионсе и разни други да не ги споменавам ти обърнат по-голямо внимание и се разчуе, всички жени, които им се кефят ще се зачудят какво са открили интересно в теб и малко или много ще започнат да те желаят,защото си бил с тях и значи нещо интересно има в теб. Не защото си станал по красив, а защото споменатите жени са те пожелали.В общи линии и при мъжете е така.Ето например обявената за супер красавица Николета Лозанова по визия мен не ме кефи кой знае колко, но са я обявили за супер красавица,разни богаташи си пръскат по нея парите и някои мъже даже не дават да се издума,че не е баш перфектната красавица.Много готина била.Нищо,че ако беше някоя непозната от някои снимки можеше и да се реши,че е цигане.

А Ева нещо много си се вживяла в ролята на Адам в тая тема
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    klimatronik поздравявам те с тая песен:

http://vbox7.com/play:cf96cb88

Не чак толкова дълъг текст има в тази песен, но много истина лъха от нея.
    А истината е че човешкото мнение е адски манипулативно и често хората се движим като овце след овчар. Доказателство за това е колко видимо доста привлекателни външно хора седят незабелязани заради ниското си самочувствие и колко видимо не чак толкова привлекателни хора са обградени от ухажори и ухажорки. Колкото човек с по-голям рейтинг в очите на другите хора ти обърне внимание толкова и твоя рейтинг ще започне да се повишава.

Вярвай ми,че ако ще и най-големият грозофил външно на света да си ако общоприсзнати вече като красиви например Анджелина Джоли,ти спомена Шакира, Бионсе и разни други да не ги споменавам ти обърнат по-голямо внимание и се разчуе, всички жени, които им се кефят ще се зачудят какво са открили интересно в теб и малко или много ще започнат да те желаят,защото си бил с тях и значи нещо интересно има в теб. Не защото си станал по красив, а защото споменатите жени са те пожелали.В общи линии и при мъжете е така.Ето например обявената за супер красавица Николета Лозанова по визия мен не ме кефи кой знае колко, но са я обявили за супер красавица,разни богаташи си пръскат по нея парите и някои мъже даже не дават да се издума,че не е баш перфектната красавица.Много готина била.Нищо,че ако беше някоя непозната от някои снимки можеше и да се реши,че е цигане.

А Ева нещо много си се вживяла в ролята на Адам в тая тема
    Забавна песничка.
    Всъщност разсъжденията ти ми харесаха, не бях се замислял за това. Но винаги е имало красавици, от които хората не свалят очи . Още от училищна възраст има на всякъде такива примери. И не,че са някакви по-различни, отворени и тнт, просто излъчват нещо. И доста повече момчета например ги заглеждат. Естествено поддържането на тялото играе огромна, роля, но и гена.. Такива хора също не са харесвани от всички! Обаче например, ако сме се събрали компанията, мина една госпожица, на която й нямаше нищо. Нито дебела, нито нещо, но лицето й не беше от най-впечатляващите, та всички я коментираха,че била еди каква си.. Мине ли някоя ,,красавица'' .. също се допада на повечето от групата. И винаги има един по-голям процент от множеството, който има близки интереси и разбирателство по темата за ,,красотата'' . Някои имат добре оформени черти на лицето.. Сексапилното излъчване също не трябва да го отделяме в друга графа, защото фитнеса и тренировките НЕ определят структурата на човека. Пак ще има случай, при които за едни еди кой си клечо ще е много як, за други пък върха на сладоледа ще е някой гардероб. Субективно красотата може да се разглежда като цяло. Но в обществото хората както ти каза израстват с някакви етикети и насаждения от детска възраст. Телевизия, култура, всичко е обединено в съзнанията на по-голяма част от хората. Ние може пък сме ужасно грозни за някои животни, но нас това не ни интересува. Ние гледаме какво ще харесаме в другите и имаме много сходни характеристики със себеподобните си.
    Последно редактирано от klimatronik : 10-29-2013 на 17:20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си