.
Резултати от 1 до 25 от общо 163

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    klimatronik донякъде си прав в тези разсъждения, но представи си,че дадената девойка, която всички или почти всички ще харесате мине покрай вас. Дотук добре.Ще я обсъдите едно хубаво и така.Обаче впоследствие ако се окаже някоя с изключително гаден характер, курва или пък някоя с която всичките и познати си правят гаргара.Убеден съм че след разбирането на нещо такова визуалната и красота в очите на повечето от компанията ще започне малко по малко да се стопява. Например мен страшно ме кефи по визия певицата Кейти Пери. А още повече след като разбрах от едно интервю,че не се взима особено насериозно. Обичам лигните в добрият смисъл на думата, които не ти се обиждат от най-невинният бъзик.Чувството на самоирония за мен е доста важно качество. Е, сега като трябва да си говорим нещо сериозно мразя да ми се лигавят,но иначе е доста готино тъй като и аз мога да съм голям лигльо на моменти.Не искам и в такъв период да взема да я обидя без да се усетя. А това малко или много рефлектира и върху възприятието ми за външната красота.Каза,че едни за други може и да не са красиви.Например в България някои твърди националисти смятат негрите за маймуни и ги е гнус да си помислят за сексуални отношеният с такива хора. Та Бионсе веднага изхвърча от листатата на красивите за тях.Аз пък понеже обичам контраста на черното и бялото мисля,че даже ще ми е много готино да бъда с някоя красива негърка или мулатка,защото би се получил доста...не знам и аз как да го обясня...готин контраст с моята млечно бяла кожа
    Последно редактирано от Niakoitam : 10-30-2013 на 08:45
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си