.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Яж гъби и ще видиш квото искаш.

ххаахахахаха съжалявам много но не ям гъби

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Пий абсент в оригинални количества. Превари пелин. Иначе духове може да има, може да нема. Зависи колко съм пил, ще ти кажа различно.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    ^

Дано сега да те разбере, че с гъбите нещо не се получи
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Немой
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Случвало ми се е понякога след, като изгледам серия на сериала Supernatural. Следователно мозъкът си внушава някои работи за истина.

Виждала съм и съм чувала ама дали са истински не знам.

Да, съществуват.Имам си в нас.
    Принципно аз винаги търся логично обяснение, но за някой неща няма.
    Всичко е възможно, света е много по-сложен от нещата, който ние хората знаем за него!

Да, съществуват! Като ходя в една моя приятелка и почти винаги се случват много плашещи неща (местене, падане на предмети, звуци, техниката, вратите мърдат). Много рядко и в нас са се случвали странни неща но...Аз просто не им обръщам внимание и спират, но понякога се плаша много силно. Все пак така да го нареча "духът" може на истина да е твой роднина и да иска да се свърже с теб!

А пък според мен всичко е едно въображение..

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Не мисля, че трябва да спорим за нещо, което не разбираме...

tamira2010
    Guest
    Съгласна съм с Light_Dreamer.Почти всеки ден гледам по няколко епизода,основно вечер.После само да чуя някакъв шум и се стряскам.А вкъщи имаме 3 котки и постоянно има нещо съборено или счупено.

Че има нещо, има. Това е сигурно. Не мисля, че всички тези истории за духове са тръгнали, когато в един прекрасен ден на някой му е паднала тухла на главата и тогава му е хрумнала да раздухва небивали истории просто да плаши хората, защото си няма жена и тъпее по цял ден. На мен също ми се е случвало да си седя в нас на затворена врата в спалнята пред компа и изведнъж да ми се светка лампата в коридора, като бях оставил ключа в режим активиране при засичане на движение. Да беше веднъж - окей, разбираемо, но това се повтаряше през вечер. Също така имаше един случай, в който с най-добрия ми авер гледаме телевизия, като изведнъж се чуват груби стъпки по дървеното стълбище от 2рия етаж към тавана, последвани от тъп удър. Все едно някой беше бутнал нещо горе. Решихме, че сме забравили входната врата отключена и е влязло нещо - я човек, я някоя бездомна животинка. Грабнахме фенерите, аз се качих на тавана, авера отиде да провери вратата. Горе нямаше абсолютно никой, вратата се оказа заключена. Странни неща се случват, понякога ги усещаме, понякога просто не им обръщаме внимание, защото сме заети с нещо друго.
    Не бих казал, че вярвам, но не бих отрекъл съществуването на каквото и да било.

На мен миналото лято ми се случи нещо странно и съм сигурна,че не ми се е сторило.Миех си лицето в банята и изведнъж душът се включи.Стреснах се и излязох.После,сам се изключи.Не знам какво беше това,но определено никой не се беше къпал в същия ден.

Teen.girl
    Guest
    Аз лично мисля че има и на мен са ми се случвали такива странности!и то след като дядо почина!
    1. Намерихме Късметлийския гердан на тате паднал на пода с вързани 3 възела на него.
    2. Пускам музика от компютъра и вместо песен от тонколоната се чува пронизващ писък (така яко се стреснах ,че не можах да спя няколко нощи)
    3. Един път като пътувах с такси то минаваше покрай Шуменското плато и аз се унесох изведнъж и задрямах и сънувах как някой ми казва "платото на Шумен е обладано от духове!!!" И се събудих.

Духове не съществуват, а само болните представи на хората.
    Последно редактирано от YonaToxic : 06-18-2014 на 22:08

То и за Господ се отнася същото

Следващия път,когато ЛЪСКАТЕ,помислете дали не ви наблюдават!

Супер фен Аватара на tochko
    Да, вярвам в духове, защото някои работи са бо-далече от познанието на човека. Имаше едно много добро сериалче за Внага, действително е усещала нещо и то ясно. Да чукам на дърво, до сега не ми се е случвало нищо плашещо, но вярвам, че мъртвите ни още са до/около нас.

Супер фен
    Като кажете дух. Е какво е това дух, зомбирала се душа?
    Че си има такива неща, има си. Както тялото ти си остава тук на Земята е всъщност под нея, така и душата ти. Едва ли има планета специално за мъртвите души и си правят чаени партита и ядат сладкиши, докато обсъждат дали ние живите съществуваме.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Да,определено вярвам,защото са ми се случвали много странни неща,особено след като баба ми почина.Постоянно я сънувах,всякакви сънища.Най-страшният беше как сънувам,че ми се обажда по телефона(а в съня си знаех,че е мъртва) и чух как ми казва "Алооо,алооо,алооо" точно със нейния глас и след няколко дена както си стоях в къщи на леглото и си цъках на компа чух шум,който идваше отзад ,и като се обърнах видях как въжето за вдигане и сваляне на щората се люлее доста силно(няма как да е станало течение или нещо такова) и изведнъж спря все едно някой го спря с ръка.От тогава почти не я сънувам,много рядко и съм сигурна,че е дошла да се сбогуваме ;(

BuBy

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BuBzzz Виж мнението
    Да,определено вярвам,защото са ми се случвали много странни неща,особено след като баба ми почина.Постоянно я сънувах,всякакви сънища.Най-страшният беше как сънувам,че ми се обажда по телефона(а в съня си знаех,че е мъртва) и чух как ми казва "Алооо,алооо,алооо" точно със нейния глас и след няколко дена както си стоях в къщи на леглото и си цъках на компа чух шум,който идваше отзад ,и като се обърнах видях как въжето за вдигане и сваляне на щората се люлее доста силно(няма как да е станало течение или нещо такова) и изведнъж спря все едно някой го спря с ръка.От тогава почти не я сънувам,много рядко и съм сигурна,че е дошла да се сбогуваме ;(
    Това с въжето не знам какво е, но това, че си я сънувала не е нещо съвсем необичайно. Смисъл-нормално е. Мислила си много за нея, било ти е тъжно, спомняла си си неща и така се е стигнало до това да сънуваш.

Допреди не бях ставала свдетел на подобни неща, но ето какво ми се случи скоро:
    С родителите ми бяхме на село и когато си легнахме аз не можах да заспя, защото котката ми постоянно ме будеше (все едно искаше да ми каже нещо). После чух някакво тропане и си помислих, че някой от наще е станал. После обаче усетих, че шума идва от тавана и реших да отида в кухнята, видях, че и те са станали, защото са го чули, чуваше се все едно някой ходи по тавана и продължаваше. Когато спря баща ми се качи да провери, но нямаше нищо. После не можах да заспя, защото стаята ми е точно срещу вратата на тавана...

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от ~FUCK IT~ Виж мнението
    С родителите ми бяхме на село и когато си легнахме аз не можах да заспя, защото котката ми постоянно ме будеше (все едно искаше да ми каже нещо). После чух някакво тропане и си помислих, че някой от наще е станал. После обаче усетих, че шума идва от тавана и реших да отида в кухнята, видях, че и те са станали, защото са го чули, чуваше се все едно някой ходи по тавана и продължаваше. Когато спря баща ми се качи да провери, но нямаше нищо. После не можах да заспя, защото стаята ми е точно срещу вратата на тавана...
    Да,сигурно е бил дух.Доста често се случват такива неща

BuBy

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от ~FUCK IT~ Виж мнението
    А, ся му кажи на баща ти да сложи два капана за плъхове горе... Ловците на духове ги използват и са много ефективни...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Red.Corp Виж мнението
    Не бих казал, че вярвам, но не бих отрекъл съществуването на каквото и да било.
    Темата се изчерпа до тук. Иначе точно поради това незнание си ме е леко шубе, не е като да не ставам малко уплашено детенце след хоръри или разкази на такива истории.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си