Че има нещо, има. Това е сигурно. Не мисля, че всички тези истории за духове са тръгнали, когато в един прекрасен ден на някой му е паднала тухла на главата и тогава му е хрумнала да раздухва небивали истории просто да плаши хората, защото си няма жена и тъпее по цял ден. На мен също ми се е случвало да си седя в нас на затворена врата в спалнята пред компа и изведнъж да ми се светка лампата в коридора, като бях оставил ключа в режим активиране при засичане на движение. Да беше веднъж - окей, разбираемо, но това се повтаряше през вечер. Също така имаше един случай, в който с най-добрия ми авер гледаме телевизия, като изведнъж се чуват груби стъпки по дървеното стълбище от 2рия етаж към тавана, последвани от тъп удър. Все едно някой беше бутнал нещо горе. Решихме, че сме забравили входната врата отключена и е влязло нещо - я човек, я някоя бездомна животинка. Грабнахме фенерите, аз се качих на тавана, авера отиде да провери вратата. Горе нямаше абсолютно никой, вратата се оказа заключена. Странни неща се случват, понякога ги усещаме, понякога просто не им обръщаме внимание, защото сме заети с нещо друго.
Не бих казал, че вярвам, но не бих отрекъл съществуването на каквото и да било.