.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    ok

И аз да се включа по темата .. :Д По принцип мисля, че има някаква енергия останала от човека, но не мисля че е в състояние да ни навреди например, освен ако самата наша психика не го позволи. Честно казано, страх ме е повече от живите, отколкото от душите на мъртви хора Нищо подобно мисля че не ми се е случвало или поне не помня. Дядо ми почина преди 4 години, тогава баба ми може би усещаше някакво присъствие, някаква енергия. Тя живееше самичка в цяла голяма къща и някак си самото чувство на самота и наскоро изгубен човек е могло да я подтиска. Сестра ми пък често го сънуваше, усещаше го.. Аз не. Сънувах го понякога, но никога когато съм мислила за него, не съм го сънувала после.. Ден преди 16-тия ми рожден ден тогава го сънувах. Не съм мислила съзнателно, може би на някакво подсъзнателно ниво.. Та сънувах, че съм в къщата на баба ми и той идва там, за да ми честити. Съответно аз го поканих на празненството вкъщи, а той ми каза; Съжалявам миличка, не мога да дойда и да изляза от тук. Дойдох само да ти честитя и си отивам" . Тогава просто се събудих и беше 00:09, вече денят на рождения ми ден. Дори да беше преди години го помня мнооого ясно и то не защото съм се уплашила че духът му иска да се свърже, а просто защото бях съкрушително тъжна. Та мисля, че може би има такива неща, но по-голяма част от "случките с духове" са плод на съзнанието ни.

Супер фен Аватара на chupachups
    На мен ми се бяха случили някакви подобни неща... Когато кучето ми почина (бях на 9) го погребахме с баща ми под една бреза извън града. Когато стана 1 година от смъртта му с тати посадихме на село една бреза. Тя страшно бързо порасна и стана много здрава и с дълбоки корени и аз реших да издълбая на стъплото и едно сърце, с първата буква от името на кучето ми в сърцето. След няколко дни, отидохме на брезата, къдете го бяхме погребали и на брезата имаше същото сърце, със същата буква и всичко. Нищо не бях рисувала и тати също. Абсолютно копие на първото. Кучето ни беше част от семейството, мен много ме пазеше и се грижеше много за мен. Родителите ми, са ми разказвали, че когато са излизали навън с количката да ме разхождат, кучето седяло до мен и лаело всеки, който се доближи до мен и ако тати не му кажел, да не лае не спирал и ме пазел повече дори от храната си. Аз още тогава усещах силна връзка с него, дори да е куче и да прозвучи нелепо.
    Друга снимка пак свързана с кучето ми, беше когато един ден се прибрах в нас и нямаше никой и каишката му беше под един скрин на който имаше негови снимки, а тази каишка даже не знаех къде е, до тогава.
    Също така той много обичаше топки и в нас често падат едни едни топки за тенис, понеже преди тренирах тенис и още ги пазим или някви кръгли предмети и вече почвам да се плаша...
    Имам чувството, че изтрештявам

Цитирай Първоначално написано от chupachups Виж мнението
    На мен ми се бяха случили някакви подобни неща... Когато кучето ми почина (бях на 9) го погребахме с баща ми под една бреза извън града. Когато стана 1 година от смъртта му с тати посадихме на село една бреза. Тя страшно бързо порасна и стана много здрава и с дълбоки корени и аз реших да издълбая на стъплото и едно сърце, с първата буква от името на кучето ми в сърцето. След няколко дни, отидохме на брезата, къдете го бяхме погребали и на брезата имаше същото сърце, със същата буква и всичко. Нищо не бях рисувала и тати също. Абсолютно копие на първото. Кучето ни беше част от семейството, мен много ме пазеше и се грижеше много за мен. Родителите ми, са ми разказвали, че когато са излизали навън с количката да ме разхождат, кучето седяло до мен и лаело всеки, който се доближи до мен и ако тати не му кажел, да не лае не спирал и ме пазел повече дори от храната си. Аз още тогава усещах силна връзка с него, дори да е куче и да прозвучи нелепо.
    Друга снимка пак свързана с кучето ми, беше когато един ден се прибрах в нас и нямаше никой и каишката му беше под един скрин на който имаше негови снимки, а тази каишка даже не знаех къде е, до тогава.
    Също така той много обичаше топки и в нас често падат едни едни топки за тенис, понеже преди тренирах тенис и още ги пазим или някви кръгли предмети и вече почвам да се плаша...
    Имам чувството, че изтрештявам
    Ама разбира се... вие не знаете ли, че мъртвите души могат да дълбаят по стъблата на дърветата!!
    Разби ме...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си