Здравейте,
И аз искам да споделя нещо по тази тема
Преди няколко дни около 22:30 вечерта бях в кухнята на чешмата и ми се стори, че под касата на вратата имаше някой. С периферното си зрение мисля че видях силует, но когато се обърнах нямаше никого, а се усещаше чуждо присъствие, когато се обърнах силуета изчезна и всичко беше за секунди. Помислих, че е някоя от тъпите шеги на брат ми за да ме уплаши, но когато погледнах нямаше никого в коридора и си помислих, че просто ми се е привидяло. След ден, два споделих на майка ми и тя ми каза, че когато съм се родила един ден докато ме хранела в хола е видяла мъжки силует(бащата на дядо ми) и тя каза че го е видяла за секунди. През следващата седмица тя беше в отпуска и ми сподели, че е усетила присъствието на майката на дядо ми и то многократно да обитава едно и също място между коридора и хола. Казах и че до някъде ме е страх, но тя каза че няма от какво да се страхувам.
От една страна искам да разбера защо от 98-ма година до сега обитават къщата, от друга страна ме е страх и не знам какво да правя..
Може ли да ми дадете някой съвет какво да правя?
Благодаря предварително