Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
Каква промяна в кодекса е шибания въпрос, дето го задавам от половин година?! Каква точно промяна?
Аз искам промяна в образователната, пенсионната и здравната система. Не ме ебе как ще стане, ама искам да е веднага и то без правителство начело!
Как каква ? За начало преминаване към частична мажоритарна система, казвам частична защото надали има надежда да гласуват пълна. Слагане на срок за пребиваване в това НС, като например 2 мандата, както е за президент. Тия две неща ще изкоренят потомственото наследяване на столовете в НС. Ще дадат възможност и на хора които искат промяна да влязат там. Също така трябва да се лишат партиите от субсидии, в България те получават може би 4-5 пъти повече субсидии отколкото в Германия например. Най-забавното е, че и партии които не са били избрани получават субсидии. И още ред други промени които далеч не са сложни за изпълнение. А за да има реформа в пенсионната, образователната и здравна системи както и в която и да е, трябва да се изкоренят тия хора от там и аз не говоря за ГЕРБ или за БСП или Атака, аз съм безпартиен. Всички тези лица които гледаме през последните 15-20г трябва да си заминат и никога повече да не се допускат да управляват. Пари в държавата има, за съжаление те никога не достигат до хората.