.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 635

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Недей ми бучи, бре, маймунен. Точно агресията трябва към онези рахити. И за снайпери, не ми говори. Имам карабини и гладкоцевки и не съм стигнал до самоубийство. :Д Иначе, който е - вместо да се пали, да прави атентати.. И до там ще се стигне...
    Тъпан! Иди спукай от бой/няма да стане заради охраната/ или гръмни/няма да стане, щото топките ти са спаружени/ Орешко, като толкова искаш агресия и ти стиска! Не да се вреш при полицаите и да скимтиш като мастия по форумите и телевизиите за "полицейски произвол"!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Тъпан! Иди спукай от бой/няма да стане заради охраната/ или гръмни/няма да стане, щото топките ти са спаружени/ Орешко, като толкова искаш агресия и ти стиска! Не да се вреш при полицаите и да скимтиш като мастия по форумите и телевизиите за "полицейски произвол"!
    Ей, мисли малко бе мама му стара. Тоя орешко нали знаеш,че днеска го охраняваше цялата полиция на София и околностите?
    Ревльо. Стой си у мазето и ремонтирай колелото си.

Ей, мисли малко бе мама му стара. Тоя орешко нали знаеш,че днеска го охраняваше цялата полиция на София и околностите?
    Ревльо. Стой си у мазето и ремонтирай колелото си.
    е, за кво ти предложих снайпер? Тук няма да те набарат от ФБР, филмар! Ще можеш да го гръмнеш. Е, после ще ти сцепят сфинктерчето, ама ти си агресор и ще го поемаш със злоба.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    е, за кво ти предложих снайпер? Тук няма да те набарат от ФБР, филмар! Ще можеш да го гръмнеш. Е, после ще ти сцепят сфинктерчето, ама ти си агресор и ще го поемаш със злоба.
    Много си зле.

Много си зле.
    Подкрепям!
    Не съм на твоето мнение и аргументите ти смърдят, злетак съм.

Мега фен
    Ама ти си мисли, ще стане професор от теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си