- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов от пръв поглед?
Влюбвалили ли сте се от пръв поглед? И по-силна ли е любовта от пръв поглед от тази, която възниква със времето? Възможно ли е дори при такава любов тръпката да изчезне? Какво мислите вие?![]()
и все още съм си влюбен в таз мацка и немисля че скоро ще изчене - Любов си е![]()
Това е т.нар. по народному химия. Нищо общо с любови и прочее шитни.
Любов от пръв поглед няма. Има харесване от пръв поглед, но това не е обич.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Когато за първи път видях мъжът ми сърцето ми просто спря.Не чувах нищо,не виждах друго,освен него.А той дори не беше до мен.От тогава до днес това чувство не е изчезнало и дори се задълбочава.И така вече 6 години. Има любов от пръв поглед,но е рядко срещана и се бърка с хормоните.Но когато го изпиташ ще усетиш разликата.
поканиха ме да играя карти... тогава се запознаехме, накратко историята е че се наложи да остана да пренощувам в квартирата и. сложиха ме да спя на едното легло тя беше с нейна приятелка легнаха на другото... но преди всеки да си легне тя реши да пусне лека музика от лаптопа лампата на стаята беше угасена, и светеше само лаптопа, аз вече бях си легнал а лаптопа светеше в лицето и и преди да се обърна да заспя тя му се усмихна и направо сърцето ми се сви и до ден днешен няма да забрава усмивката и. (малко като в приказките амм наистина беше така) след което неочаквах че ще се получи нещо... но все пак почнахме да излизаме... после бях в чужбина известно време чувахме се но никакъв инетрес от нейна страна... все пак продължаваме да излизаме пък каквото стане... засега обаче работата не е на добремацката просто няма инетерс към мен и такам
беше към средата на Май месец когато се запознахме !!!
От пръв поглед не,но от първи 12 изречения-да.
Който се влюбва от първи поглед,много крайно търси любовта и просто понякога само един поглед му трябва,за да го стори.
Така че,той не се влюбва в погледа и самия поглед далеч не е първия,защото самия човек го е търсил умишлено преди това или просто е станал отдушник на неговите нещица,които кипят в него самия..
![]()
тази година е вече 5 месеца и не ми излиза от главата пък за друга неискам и да помислям !!!