Здравейте съфорумници
Както пише по-горе, мисля като по-голяма. Не си въобразявам, родители, учители, ощо взето възрастни ми казват, че съм мислила разумно и като голям човек не като мойте връсници.
Започвам да го усещам на гърба си. ''Приятелите'' ми започнаха да ме отбягват, защото не излизам на вън и не им обръщам внимание. Ходя нма тренировки, училище и уроци. Кога да излизам по точно? Другото което ми казват е да се откажа да ходя на тренировки а да излизам с тях. Едиственото което правят е да седнат пред един блок с отключен wi-fi и да се обсъждат кой в кой мол ходил и кой кви боклуци си купил -.- . След като правят само това аз се отказах да си хабя времето с глупости!...
Учителите ме харесват най-много от целия клас. Не съм пълна отличничка, просто не се прявя на клоун в часовете и да се чудя кое момче да барам по задника или на други места. Да, ходя с дънки, тениска, суитчер, маратонки и съм вързана на конска опашка. Не съм с толкова голми декултета, че зърната да ми се виждат, с поли от които да ми се вижда задника и коса която да ми пречи максимално много за да пиша и чета, но да не я вързвам защото ще съм грозна. За всяко нещо което се случи в класнта стая, в часа или в междучасирто класната пита винаги мен, защото в повечето случай съм в стаята и искам или не искам виждам всичко какво се случва. Не правя мечешка услуга на никой и си казвам каквото знам. Не искам да лъжа, пък и в крайна сметка, като си спестя какво става? Продължват да се сържат като отвързани и нищо не се променя, а така поне ги наказват и не би трябвало да се повтарят същите случки. Всички ме намразиха тотално. Това, че казвам истината за тях е клукарстване. Просто нямам пиятели вече. Не мога да намеря човек който да ме разбира и да се чувства така, поради причината, че вече всички са Famous и не ощуват с такива прости "клюкарки" като мен. Всички останали (възрастни) ме подкрепят и казват да продължа да съм такава и че останалите ще пораснат рано или късно и ще осъзнаят на кой свят се намират.
Какво мислите? Как да си намеря приятели като мен?