.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Exclamation Да го направя ли или не ?!

Здравейте от мен, Казвам се Вики на 22 год. Искам да ви помоля за съвет, и ви моля без глупави отговори и коментари, защото имам сериозен въпрос. Значи до сега съм имала 3ма интимни партньори, но никога не съм стигала до оргазъм (освен клиторен) , дори повечето пъти се е случвало да не изпитвам и удоволствие дори .... Значи проблема ми е такъв, от 2 месеца илизаме с едно момче, на което държа страшно много, разбираме се перфектно, никога не съм била по щастлива и не съм се чувствала така сигурна както с него. Познаваме се от известно време преди да започнем да излизаме, и се стига до момента за секса ... той не ме притиска , не иска да правя нещо което не искам, а аз страшно много искам да бъда с него, но ме е страх да не стане както с бившите ми ... да не изпитвам това удоволствие, което трябва да изпиташ ... а наистина не искам с него да се получава така... И въпроса ми е дали да го направя и да не мисля какво е било , и че може да е различно ..?! Да споделя с него или не?! Или да видя как ще се почувствам и после да го обсъдим ?! Не ви моля да ми кажете направи това и това ... просто ви моля за съвет. Благодаря ви предварително!

Ако наистина искаш да правиш секс с него, просто го направи. Без да мислиш за това какво е било с другите ти партньори. Ако го мислиш, това ще ти донесе допълнително напрежение и наистина няма да можеш да му се насладиш. Ако пък се случи така, както и с другите момчета, просто поговори с него. След като му имаш доверие и се чувстваш добре с него, няма защо да се притесняваш от този разговор. Кажи му какво те притеснява, какво искаш да направи в леглото, неща, които ти харесват и възбуждат и т.н. Лично мое мнение е, че за хубавия секс трябва да има и диалог между партньорите.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Трябва да се отпуснеш и да забравиш всякакви задръжки, за да ти е наистина хубаво. Да не те е срам, да не си скована, да докосваш, да правиш каквото си поискаш.

Докато не успееш да направиш това, страхът който изпитваш в момента винаги ще го има.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Виж ся, мацко.. На морето тая година и аз си лягам с една молдовка.. И тя ми казва - аз никога не съм изпитвала оргазъм, само удоволствие и то понякога - просто съм такава.. И аз се светнах, че за да ми го казва, значи, че АЗ трябва да си направя кефа, а и тя го знае.. Така, че не мога да разбера, след като се знаеш каква си, защо си хабиш нервите и времето - легнете си, пък ако ти стане кеф - стане! Нали на него ще му е добре - все пак проблема не е в него? ..
    При мен се получи, и двамата останахме доволни, и за следващите 5 дни преди да замине, още 5-6 пъти го правихме - и се получи секса..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Щом се допитваш до хора в форум и се чудиш не го прави

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си