.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    За мен е една от най-логичните и достоверни причини. Не смятам, че тийнейджърската ревност е особено различна от тази при по-големите (на възраст), все си е израз на неуверерност и несигурност в самия себе си, а оттам и в партньора и отношенията ви. За мен това е най-трудно лечимият недъг в една връзка.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    За мен това е най-трудно лечимият недъг в една връзка.
    Не мисля, че ревността е недъг само на връзката. Да, има връзки, които могат да породят ревност и в принципно неревнив човек. Но си мисля, че ако психологически си предразположен да ревнуваш, то ще си намериш повод и без да ти го дават.

edit: Да вмъкна за тинейджърската ревност. Съгласна съм с Шадоу, че когато си по-млад и по-неопитен във връзките като цяло, ревността е много по-лесна за предизвикване, отколкото по-късно, когато примерно проумееш, че ако гаджето ти иска да излезе "по мъжки/женски" това не включва задължително свалка с другия пол. Увереността в партньора идва с времето и с опита, колкото и грешно да звучи.
    Да, ако ти липсва вяра в самия себе си и във възможностите ти, нито годините, нито броят връзки ти гарантират спокойствие, но са си фактор.
    Последно редактирано от LadyDi : 10-29-2013 на 21:43
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си