Здравейте , предварително се извинявам ако има такава тема .Искам да си купя iphone 5 , но не знам как да събера пари.Не искам да работя защото съм на 13 . Много ще съм ви благодарна ако ми кажете някакви начини за събиране на пари.
Ми от джобните които ви дават и по празниците предполагам ви дават пари.Също така аз решавах домашните на приятели и те в замяна ми даваха пари.Продавах и разни играчици което не ползвах. Има много начини.Дори сега да ви се струват непотребни, то ако една година събирате ще успеете да съберете близо 1,000 лева, та и ако по усилено се трудите и повече.Само, че аз моите пари веднага ги харчех, щото не мога да събирам.Винаги ме сърбяха ръцете да си купя нещо.Ето защо не съм спестила и 1 лев.
Здравей, аз в момента също събирам пари (за колело) и съм на 15. Ще ти предложа да си носиш нещо за ядене от вкъщи, така ще можеш да заделиш доста от джобните си. Аз правя така и има голям ефект, не само че ще ядеш по-здравословно, но и ще си напред с парите. За iphone 5 ще ти трябва много упорстово но няма нищо невъзможно. Просто винаги когато ти се "прихарчи" се сещай за телефона и готово. Един съученик така си събра 800лв за RAM в рамките на една година. Успех!