- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесна ли е българката?
Наскоро стана скандала с филма за Слънчев бряг и англичаните и се замислих защо ние се имаме за такива пияници и лекета като англичаните правят още по-големи глупости и то на родната ни земя. Това е българска черта-все ние сме най-зле,ние сме най-недооценение,,а в същото време не се оценяваме сами.Сбивания,напивания и безразборен секс има васякъде.Имах една забежка с бразилец и той ми разказа за секс баровете там-плащаш 40 долара и влизаш в нещо като бар в който хора правят секс на масите и ти си гледаш.Единственият проблем е че бирата била много скъпа.Та ние не сме открили кранчето за топлата вода и в тая насока.
С малката подробност, че те го правят веднъж годишно, за да разпуснат, а при нас си е традиция.
В Англия съм била, но на дискотека не съм стъпвала и не мога да изкажа мнение.
На фона на германките обаче българските сме си ... доста освободени, да го наречем. Тук даже си пият специална бира за жени, която е 2.5%. Възможно е да има и изцепки, разбира се, не съм попадала на такива, защото съм масово в мъжка компания, а момчетата доста се контролират.
Пантерке, не, не го правят веднъж годишно, мога да ти гарантирам. Много малко читави англичанки и шотландки познавам и то са такива, които не излизат много-много и разпускането им се ограничава до четене на книги, примерно. По-голямата част от всички останали обаче са разюздани девойки без особен морал. Всеки уикенд дискотеките и баровете се пръскат по шевовете от наливащи се момичета, да не говорим колко често стават и боеве и панаири. А като се напият изобщо не подбират - виждала съм хубави момичета с толкова противни и грозни индийци, например, че не знам колко трябва да са пияни, за да си позволят такова нещо. :Д
Синеочке, и аз ходя в ДГВи да, в шотландия си живуркам
Последно редактирано от shmatarok : 10-29-2013 на 12:47