- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесна ли е българката?
Аз пък го.Момичетата конкретно се случва да лазят по пода в дискотеката или по улиците и да се хилят до припадък. Ама то и как иначе да е, като отварят дискотеката в 11 и 30, започва едно скоростно наливане (най-често с VK, Бакарди Брейзър и някакви такива по-неалкохолни), напиват се от няколко такива бутилки (
) до около 12 и 30 и после се почва голямото натискане, което често завършва с младежи в женската тоалетна или просто малко Public experience зад дискотеката, хаха. Виждала съм и индивиди, които си бъркат къде ли не и на самия дансинг, но това вече зависи от самата дискотека. Има и места, където охраната не позволява такива неща - изгониха веднъж едно момче, защото беше пияно и като минаваше покрай нас се подпря на ханша на една от приятелките му, без тя да му е позволила.
А да не говорим пък за "островичанките", които идват в Слънчев бряг през лятото...
Та не знам за българките, не съм ходила на дискотека в Студентски и като цяло не ходя на бг дискотеки, ама за англичанките/шотландките конкретно мога да заявя, че са мнооого оборотни.![]()