.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Наскоро стана скандала с филма за Слънчев бряг и англичаните и се замислих защо ние се имаме за такива пияници и лекета като англичаните правят още по-големи глупости и то на родната ни земя.
    С малката подробност, че те го правят веднъж годишно, за да разпуснат, а при нас си е традиция.
    В Англия съм била, но на дискотека не съм стъпвала и не мога да изкажа мнение.

На фона на германките обаче българските сме си ... доста освободени, да го наречем. Тук даже си пият специална бира за жени, която е 2.5%. Възможно е да има и изцепки, разбира се, не съм попадала на такива, защото съм масово в мъжка компания, а момчетата доста се контролират.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    С малката подробност, че те го правят веднъж годишно, за да разпуснат, а при нас си е традиция.
    В Англия съм била, но на дискотека не съм стъпвала и не мога да изкажа мнение.

На фона на германките обаче българските сме си ... доста освободени, да го наречем. Тук даже си пият специална бира за жени, която е 2.5%. Възможно е да има и изцепки, разбира се, не съм попадала на такива, защото съм масово в мъжка компания, а момчетата доста се контролират.
    Пантерке, не, не го правят веднъж годишно, мога да ти гарантирам. Много малко читави англичанки и шотландки познавам и то са такива, които не излизат много-много и разпускането им се ограничава до четене на книги, примерно. По-голямата част от всички останали обаче са разюздани девойки без особен морал. Всеки уикенд дискотеките и баровете се пръскат по шевовете от наливащи се момичета, да не говорим колко често стават и боеве и панаири. А като се напият изобщо не подбират - виждала съм хубави момичета с толкова противни и грозни индийци, например, че не знам колко трябва да са пияни, за да си позволят такова нещо. :Д

Синеочке, и аз ходя в ДГВ и да, в шотландия си живуркам
    Последно редактирано от shmatarok : 10-29-2013 на 12:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си