- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мислите ли че RagioL е зло хетеро?
явно е модерно да си правиш анкета сам за себе си
трябва и аз да си измисля някоя
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мисля, че се грижи добре за кучето си.
Welcome to the Jungle...
според мен си зло хомо , но тъй като нямаше такава опция за гласуване няма да оставя гласа си
само хомяк може да лиже путката на някое момиче и да и се мазни в продължение на месеци и години
жените не харесват подлизурковци
и стига ме копирахте тъпанари , след моята тема с анкетата всеки почна да пуска малоумщини , толкова ли не разбрахте че няма да предизвикате същия интерес като мен просто защото сте тъпи и не четете книги а предпочитате да стоите на компа и да гледате клипове във вбокса или там каквато простотия правите цял ден![]()
Виж ся , ако става дума за майка ти , тогава не мога да откажа
Ама и кажи да се избръсне специално за мен , щото не обичам космарляците![]()
Анкетата е правена по национал социалистическия модел, не съгласните не са предвидени, лошото е че днес не можеш спокойно.
Мога да го усетя как нежните ти пръстчета треперят пред клавиатурата всеки път преди да натиснеш "публикувай отговор" , това е защото не знаеш какво ще последва от моя странаТолкова си изнервен че пусна 4 различни поста с накъсани отговора , не можеш да си събереш мислите понеже си уплашен ухапан гълъб
Колкото до това колко ми вързват , силно се надяваш да се издам и да се окаже лъжа но усещаш как говоря истинатана жените явно им харесва силната психика и характер и още много други черти които са ми казвали че притежавам
ниво до което ти никога няма да се приближиш
заключи си вратата в детската стаичка мама да не те безпокои и си пусни някоя песен на която да си поплачиш
![]()
По скоро се късам от смях.
Винаги пиша разпокъсано за да трупам постове Бонго.
Колкото повече постове имаш , толкова по силен си разбрах , все пак от писането на компа се правят големи мускули на фалангите на пръстите![]()
Ся ще влезе Шаро..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.