.
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Threaded View

Супер фен

Angry Проблеми с кучето

Здравейте на всички. Преди седмици писах тема за куче, от къде мога да си намеря да е малка порода и т.н.. Е, намерих си Дълго космест Джак Ръсел Териер на 3 месеца От 4 дни е в нас и е много превъзбуден, няма спирка, освен когато се умори ... Преди имах кучета, но много ги лигавих и ...Не искам и то да става така Държа го вкъщи и разбира се го разхождам, но превъзбудеността му е проблем ... Не може да ти се отдаде сериозно. Все трябва да направи нещо. Почваш да му размахваш пръст с г/д повишен тон, той почва да ти гризе пръстта и т.н .. Взет е от зоологически магазин и не е излизал от клетка 3 месеца .. Искам да е дисциплиниран, игрив, но не прекалено както сега И ДА ПИКАЕ И АКА НА ПЯСЪК ! Сложил съм му пясък от деня, в който го взех(преди 4 дена), а той го разнася из къщата .. Трябва ми начин да се успокои и да ме слуша Не искам да е недисциплиниран Имам още едно в двора, големичко, което е лигаво от 7 години и ... естествено не кучето е виновно, а аз ... На кратко-искам да ме слуша и как да го научи на команди ?
    Последно редактирано от muhatacece : 10-29-2013 на 18:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си