- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознанство на спирката
Здравейте! Аз съм момиче на 16 и пътувам с тролей към училище. На същата спирка се качва едно момче, което много ми харесва. Учи в моето училище и е една година по-голям. Никога не сме си говорили. Много искам да се запознаем. Не може по интернет, защото не влиза във фейсбук. Пък и запознанството на живо е много по-вълнуващо. Проблемът е, че ме е срам да го заговоря. Не знам какво ще си помисли, как ще реагира, аз самата не знам как да го заговоря. Някакъв съвет ще ми дадете ли?
Блъсни се в него уж без да искаш.
И от там накъде ?Или то ако е писано ще си тръгне разговора
![]()
Гледам от Плевен си, та там ви се носи една славааа... просто се бутни в него, останалото ще дойде от само-себе си..
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ха-ха...каква слава? Иначе мерси за съвета...![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Въйй....ами да ти кажа...всякакви ги има тука....
Извинете, но тука го обърнахте на "колко големи курви са плевенчанките"... просто питах как да се запозная с момче......и това е....
Видях "спирката" и се сетих.. http://www.youtube.com/watch?v=DeR-Hws8Suw
"Ко прайш бе младеш..."
Dr. Gregory House
От какво те е срам той да не яде хора ?!
Какви са тези блъсканици ? Защо просто не отидеш и не му кажеш - Здрасти аз съм ...... или пък . Искаш ли да се запознаем ?
Или пък " ХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ, ама ти не си ли от моето даскало, май съм те виждала по коридорите на *иметонаучилището* " :Д От там вече е ясно, аз така се запознавах едно време с хората![]()
Хитра шматарочка.
Блъсни се в него или "случайно" си изтърви учебници или нещо подобно, като минаваш покрай него. Ще се заговорите от само себе си и после може да приложиш съвета на шматаро(ч)ка.![]()
Welcome to the Jungle...
Шамар, последван от:
-Кооооооооой си ти, че няма да плащаш на мойто момичето уа?!
И си го харесала? А от къде знаеш, че нещо ще стане, може да е надут и даже да не те забележи.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
^^ Е ти пък. По - добре да опита и да не се яде после отвътре, отколкото винаги да се чуди какво е можело да бъде. Този съвет на шматарочка наистина върви по принцип. Може просто като ви се срещнат погледите, да му се усмихнеш, и ако сте по наблизо на спирката да използваш репликата на шматарочка. И в рейса бъди по - близо до него. Аз като се замисля в рейсовете най - добре върви разговора, поне при мен. Особено ако е някой претъпкан и сте един до друг и хубаво ви облъскат, и почвате да се смеете, и ето ти го запознанството.
Ама наистина може да се блъсне в него и нищо да не стане. Задължително кажи нещо,не подминавай като пез турско гробище след това.
Много интересни идеище пробвам....може и още нещо да предложите....благодаря на всички по-горе
![]()