- ...какво точно усещат мъжете когато си го пъхнат във вагината ми? (попита ме смеейки се като на майтап)
- Ами.. Мм.. Не, не знам.. В смисъл.. Не знам точно.. (не знаех какво и как да и кажа)
- Е хайде де, опиши ми го с няколко думи, любопитно ми е просто.. Какво точно е усещането за един мъж когато си го пъхне вътре в мен?
- Не знам.. Страхотно.. Предполагам, в смисъл.. Не наистина не знам как да ти го опиша..
- Ехх.. Кажи ми де, опиши ми с няколко думи, много ми е интересно какво усещат мъжете вътре в мен.. Хайде де и ти си момче.. И то виж какъв хубав пенис имаш.. (каза това забелязвайки, че съм се надървил стоейки клекнал до нея) Ммм.. Е? Ти като момче какво би усетил ако си пъхнеш твоя пенис във вавгината ми, опиши ми моля те..?
- Виж.. не знам, ти като момиче така питаш, но то.. Не съм го пъхал в теб, не знам, но предполагам, че ще бъде много хубаво чувството, ще изпитам голям удоволствие.. Предполагам, че ще го пъхна, ще го задържа там за известно време за да се насладя на чувството от красивата ти вагина и... И не знам, ще продължа да го пъхам и изкарвам, за да продължа да и се наслаждавам и да я усещам...
- Ех.. Разбрах те, наистина. Горе долу по смисъла, с който ми го каза разбрах какво е чувството за вас.. Но просто винаги ми е било интересно пенисите на мъжете какво усещат когато са вътре в мен.. Просто като жена съм се чудела какво е чувството за един мъж..
- Може ли да те попитам нещо за вагианта ти?
- Да, естествено, кажи?
- По принцип по-широка ли ти е или по-тясна? В смисъл лесно ли се прониква от първия път в нея или по трудно?
- Ами.. Мисля, че ми е малко по-широка.. Но само отпред. Може би съдя по това, че се прониква лесно в мен.. Повечето мъже си пъхат пенисите доста лесно в мен от първия път, без да е на няколко пъти или да трябва да ме мокрят отдолу.. Примерно ако мъжът има като твоя пенис пак би ми влязъл лесно при проникване, въпреки, че ти е малко по-голям от на другите..
- Аха.. В смисъл би ли ти харесало да правиш секс с пенис като моя?
- Ами.. Предполагам, че да.. (и казвайки това погледна в пениса ми и го огледа хубаво както беше вдървен) Просто мъжете, с които съм го правила са имали малко по-различни от твоя.. Твоят е и малко по-голям, но.. Виж, пениса ти е много красив на теб, всички момичета биха то го харесали за секс предполагам.. В мен ако го пъхнеш не знам как ще се почувствам, но със сигурност ще влезе лесно първият път, поне за това съм сигурна.. Просто аз по-навътре не съм толкова широка, но някак.. Самият ми отвор отпред е по-широк.. Не знам дали ме разбираш..
- Ами.. да, мисля, че те разбирам.. (отговорих положително, въпреки, че нещо не успях да разбера нито английския и, нито смисъла на това, което ми казваше)
- Не ме разбираш.. Виж сега, повечето момичета, които са широки, вагината им е широка но по-навътре.. А моята не е така, моята отвътре е нормална, но е по-широка от вън.. В смисъл отпред, там където пениса ти тръгва да прониква в нея, разбра ли ме сега? Мм... Хаха, в смисъл не точно твоя пенис, разбираш ме нали.. Просто така го казах (поправи се смеейки се)
- Да да.. Разбрах те, но.. Искаш да ми кажеш, че от пред, на входа вагината ти е по-широка от колкото навътре, и че навътре ти е по-тясна от колкото входа и? (а вече бях така жестоко надървен до нея от разговорите за вагината и)
- Нее.. Виж.. Ела тук да видиш сега.. ( и ме подкани да мина между краката и за да видя )
Аз станах.. А изправяйки се над нея с гордо стърчащия ми пенис, предполагам тя имаше достатъчно време за да ми го огледа още по-добре.. Но както и да е, понеже ме бе подканила за да ми покаже нещо.. Аз и минах отпред, и клекнах като застанах между краката и както стоеше разкрачена.. Тя леко се надигна, и започна да ми обяснява:
- Ето това ми е входа, тук където първо проникваш с пениса си.. (и ми обясняваше докато с две ръце разтваряше вагината си за да ми покаже входа и) Ето тук съм по-широка, разбираш ли? Докато навътре не съм , натам съм нормална. Просто ето тук отпред.. (и не очаквах, но докато стоях между разтворените и крака тя... за да ми покаже.. това което показваше, бръкна с пръсти във вагината си.. и размърда така на няколко пъти) ..Само от пред съм по-широка, навътре съм както всяко момиче.. Не знам защо, просто самият ми вход винаги ми е бил малко по-широк..
- Да.. Разбирам те, разбрам те.. Аз видях.. То и двете ти пръстчета щом на момента влязоха вътре, входчето ти е по-широко така е..
- Оо да.. Пръстите мога да си ги вкарвам съвсем лесно.. и три или четири пръста, не ме боли ако вкарам.. (и казвайки това на момента вкара и трето пръстче за малко.. явно просто за да ми покаже)
- ..но на вътре.. Не съм така, не си мисли, че съм широка. Просто.. Няма как да ти покажа навътре каква ми е вагината за да ме разбереш..
- Нее не, аз те разбирам, но.. Както и да е. Просто ми беше интересно как може да има момиче с широк вход а.. По-тясна вагина.. Иначе те разбрах, да..
- Да, странно звучи но ми е такава.. Ето бръкни и ти ако искаш за да видиш.. (каза гледайки към мен с усмивка махайки си нейните пръсти от там)
- Е... Ммм.. Да бръкна вътре аз ли? (честно казано наистина ми се искаше.. тя беше толкова красива, нямаше как да не ми се иска да го направя. А тя просто ме караше да го направя за да видя, че входа на вагината и е по-широк от колкото вътрешността.. което пък мен съвсем не ме късаеше)
- Ако искаш бръкни, първо отпред за да видиш и ако можеш бръкни по-навътре за да видиш, че навътре ми е по-тясна, да видиш, че не си измислям..
- Амм... Не аз ти вярвам но.. Хах чакай, добре... (и казвайки това бръкнах и аз с два пръста в нея)
Това момиче имаше уникално мека и красива вагина.. Прониквайки в двата си пръста в нея чувството беше страхотно.. Имах чувството, че това, което усещаха пръстите ми стигаше чак до пениса ми.. И да, усетих, че отворчето и бе по-широко от колкото трябва, но.. Нямаше как да усетя дали е по-тясна навътре.. Всичко това си беше просто една сладка мокричка вагина.. Но картинката отстрани вероятно си беше доста... Аз силно надървен, застанал между двата и крака, бъркайки във вагината и.. И с двата си пръста я опипах много добре от вътре, опипах всичко до където мога.. И докато се наслаждавах, а тя си мислеше, че проверявам това, за което говорехме тя изведнъж каза:
- ..Хейии, пет пъти ми пипна Г-точката вече.. (каза рязко но с лек присмех на уста)
- Амм.. О извинявай.. Не знаех, че.. Просто не се усетих, извинявай..
- Не не не... Няма нищо, това е вагина все пак, с нея правя секс, нормално е да почувствам нещо такова докато бъркаш в мен...
- Да, така е.. Извинявай все пак ако.. (а още не си бях махнал пръстите от нея)
- Видя ли иначе? Че отвън съм по-широка а навътре не ми е такава..
- Емм.. Да , от вън забелязах, че си по-широка, но.. Навътре намя как да го проверя.. Виж, вярвам ти. Това с бъркането нямаше смисъл да го правя, вярвах ти и преди това..
- Хах.. Добре, вярвам ти, че ми вярваш.. (и когато тя каза това ивадих пръстите си от нея)
- Добре, прекарахме си много хубаво с теб, но.. Трябва да вървя, имам още работа и.. така.
- Тазбирам те. ОК, ще се радвам скоро да се видя във журнала ти!
И така, премина и този сладострастен момент.. Красивото момиче искаше просто да бръкна във вагината и за да се уверя, че и е такава каквато ми казва.. И като ефект, бях силно надървен, а трябваше да продължа със снимките и интервютата..
СЛЕДВА ЧАСТ 28 >>>
Последно редактирано от LadyDi : 09-19-2014 на 07:49