.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 188

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Div4uk
    ЧАСТ 30 >>>

...Бях само на 5 метра от момичетата, от групата.. Реших, че ще успея да го направя на бързо обаче, и че никой няма да забележи за половин минута какво правя... И така, веднага след малката нужда започнах енергично да забелвам главичката нагоре и надолу за да се изпразня набързо. Само след 20-на секунди усетих, че спермата ми е на път.. След малко вече бях на прага на изпразването.. И момент точно преди да избълвам всичко насъбрано в топките си чух.. Че групата се размърда. Това ме смути на момента и се секнах.. Бяха сe напочивали и вече потегляха. В този момент дочух стъпки зад мен.
    - Хей, тръгваме.. (провикна се Селена зад мен)
    - Идвам.. Готов съм. (казах правейки се, че все още пикая)
    - Ок.. А всичко наред ли е? (попита ме усещайки, че съм смутен)
    - Да, да.. Защо да не е наред.. ?
    И веднага се обърнах към нея и тръгнахме след групата. А тя подавайки ми обратно апарата и диктофона ми каза:
    - Този твой пенис.. Сякъш става все по-твърд със всяка минута..
    - Ами.. Да, може и така да е.. Просто имам нужда да свърша една полезна работа на следващото спиране..
    И като казах това тя се поспря, погледна ме учудено и усмихнато от горе до долу.. И се сети:
    - А... Да се изпразниш ли искаш?
    - М да.. Вече започват да ме болят и тестисите, доста време ми стои вдървен.. А и съм заобиколен от вас момичетата и направо.. Никакъв шанс няма да ми спадне.
    - Хаха.. Ах горкия.. (каза гушкайки ме приятелски докато вървим) Няма проблеми, щом заради нас момичетата е станало тогава някое от момичетата ще ти помогне.. Не се притеснявай. А и да ти кажа на всички момичетата вече.. Толкова ни се прави секс, че.. Всяка би ти помогнала да те изпразни..
    - Хах, коя по-точно?
    - Мога и аз.. Нали ти бях казала, че ще ти помогна, помниш ли?
    - Да, помня.. И ти благодаря, че ще го направиш.. Хах, а на теб ли най-много ти се прави секс?
    - Ммм... Прави ми се доста така е. За това ще ми е забавно поне да те изпразня..
    - Хах.. Ти си луда.. (казах на майтап смеейки се)
    И така, както се казва- всяко зло за добро. Прекъсна ме и не можах да се изпразня, но пък за сметка на това имах обещанието и, че тя ще ме изпразни на следващото спиране.. А докато ходехме напред забелязах, че и едното и другото момче от групата ни също бяха с надървени пениси.. И беше логично, сред толкова голи момичета нямаше как да си момче и да не ти се надърви.. Още повече, че едното момче беше с приятелката си и почти постоянно се целуваха и прегръщаха.. А да си с голата си приятелка и постоянно да се натискате и около нея да има още 10-на голи момичета.. Няма как да ти спадне пениса. Така по едно време имах чувството, че на всички.. Ама на всички така им се прави секс, че.. То просто се усещаше във въздуха. Сред нас летяха хиляди флуиди заредени със секс и това се усещаше. Дори аз самият само чаках да поспрем за малко за да ме изпразни Селена. Но ситуацията сред групата щеше да стане много по-интересна, само няколко метра по-напред.
    Ходехме все по пътеката и едва ли бяхме изминали повече от 5-600 метра от лагера. Ходехме бавно, а и все пак бяхме спирали за почивка. И там някъде, може би към средата на пътя ни.. Напред пред групата очите на всички ни видяха нещо необичано. Повечето от нас го забелязаха от рано, а тези, които не го забелязаха веднага разбраха от останалите. И ака погледите на всички ни се впериха във... Една двойка. Пред нас имаше двама влюбени от нудистите, които бяха легнали на тревата и.. Правеха секс. А странното беше не само това, ами и това, че единственият учуден от това, което става пред нас бях само аз. Реакцията на останалите беше почти нулева. Те просто видяха, че пред нас има двойка, която прави секс и това беше.. И в един момент аз гледах двойката, гледах тях, гледах гвойката, гледах тях... И не разбирах- наистина ли това, че докато си ходим из гората и случайно попаднем на хора, които правят секс, не е нищо особено?! И в един момент безличието на останалите ме изнерви леко и попитах Селена:
    - Тези хора.. от нашата група ли са?
    - Да.. Защо?
    - Ами не.. просто така питам. Сега просто ще ги отминем и... Така. А те просто си правят секс и ние си ги отминаваме.. (размишлявах си на глас)
    - Какво... Не те разбирам? (каза и ме погледна наистина недоразбирайки ме дали наистина искам нещо конкретно да и кажа)
    - Не не.. Ам.. Шегувам се, няма нищо. И аз не се разбирам, не ми обръщай внимание..
    - Хах.. Не си съвсем в ред.. (каза на майтап смеейки се) Тук почти винаги когато идваме на пикник в гората повечето двойки правят секс.. При нас е просто като.. Някакъв вид традиция двойките да тръгнат на разходка из гората когато сме на пикник. Аз също съм го правила когато имах гадже.
    - И си правила секс тук в гората?
    - Да, с това момче тогава правихме.. Беше много хубаво, бяхме в онази част тогава. (показа ми сочейки на някъде)
    - И е традиция да правите секс тук в гората?
    - Неее точно... Ах разбираш ме погрешно.. Просто всички го правят, хубаво е и романтично.. В смисъл.. повечето от двойките сред нас, когато сме на пикник стават и отиват на разходка навътре в гората, романтично е, хубаво е.. И в повечето случаи им се приисква да правят и секс, все пак за това са двойки, нали...?
    - Мисля, че те разбирам.. Но.. А сега няма ли да ги притесним като минем 100 човека покрай тях?
    - Защо? Те си правят секс, няма с какво да ги притесним...
    И докато си говорехме, се изнизахме цялата група точно покрай тях.. На повечето погледите им бяха в двойката, но имаше и такива сред нас, които дори не се загледаха докато минавахме. Ние ги поздравихме, а и те също ни поздравиха. Поспряха се за малко, обърнаха се към нас и ни поздравиха усмихнато.. След това просто си продължиха. Аз естествено не се поколебах и ги снимах:

- Но ти.. се притесняваш, когато видиш мъж и жена да правят секс? (попита ме Селена даже учудено)
    - Хаха.. Ами, виж вие сте свикнали, но.. Неудобно ми е, да.. До някъде ми е и притеснено. Как да ти обясня, че аз не го намирам за нормално, но ще свикна. Обещал съм си, че ще свикна с вашите принципи..
    - Ах ти.. Няма нищо срамно или лошо в това.. Защо да ти е неудобно? Нищо срамно и нищо особено няма в секса.. Мъжът има пенис жената има вагина, сексът е нещо нормално.. Всеки има нужда от секс, също както има нужда да пишка и да яде.. Не мислиш ли?
    - Така е, той също е естествена нужда, но.. Просто не съм свикнал да го виждам с очите си пред мен..
    - Е да... Останалите хора се крият когато правят секс, което.. Е много глупаво и ненужно. Все едно да се криеш докато ядеш. Това е нещо от което тялото ти има нужда, не можем да крием нуждите си от останалите.. Все пак те имат същите нужди като нашите, няма защо да ги крием..
    А докато си говорим кое е нормално и кое не... Ходейки започнахме всички да наближаваме едни звуци.. Които съвсем не бяха нещо по-различно от.. отново секс. Усетих от къде идват, а след малко и видях. Точно до пътеката, по която ходехме- от дясната и страна, имаше една двойка, които явно нагона ги бе сварил набързо.. Наближавахме ги, а аз от далеч следях какво изобщо се случва. Щяхме да минем точно до тях. И когато вече ги наближихме, към тях се отвори една хубава гледка.. Момичето беше отгоре, а момчето, което беше отдолу така силно я пляскаше, че плясъците се чуваха доста на далеч в тихата гора.. И още докато бяхме срещу тях и ги гледахме казах на Селена:
    - Но това сякаш е някакво място за правене на секс...
    - Хах.. Не точно, просто за много двойки мястото е романтично и красиво, за това им се иска да го правят тук в гората.. Но да, тук много двойки правят секс, ще видиш може би натам още..
    - Амм.. ясно. (казах вътрешно подготвяйки се)
    Двойката, покрай която минавахме бяха млади, вероятно тийнове. Момчето обаче си беше добър ебач и чукаше много добре момичето. Беше отдолу, но я чукаше бързо и силно без да спира.. А стоейки върху него тя така сладко скимтеше и превиваше дори тялото си... Личеше, че и е много хубаво в момента.. А ние всички бавно минахме покрай тях- три надървени момчета и десетина голи момичета. Ние ги поздравихме, и те ни поздравиха. А девойката дето правеше секс едвам извади "здравейте" от задъханата си уста.. И точно преди да ги отминем тя започна да стене още по-силно.. Явно получаваше оргазъм, или може би след момент щеше да получи.. А в знак на оргазма и... Някой от момичетата от групата като я чуха да стене и видяха, че и става все по-хубаво, се обърнаха към тях и започнаха да им пляскат с ръце... А това, признавам, че не го очаквах. Те им се радваха, че им е хубаво доакто правят секс.. Разбира се аз не пропуснах да снимам:

- (Селена) Еди е доста добър.. Видя ли колко хубаво и беше?
    - (Аз) Да.. беше и доста хубаво, усетих я..
    - Така е, той винаги прави много хубав секс с нея.. И.. Принципно той си е доста добър в секса, тя винаги му свършва в ръцете поне 2-3 пъти. Но той просто знае как да чука едно момиче.. (и не очаквах, но тя наистина каза чука - "fuck")
    - Taka e, видях го, че е добър.. (потвърдих примирено)

СЛЕДВА ЧАСТ 31 >>>
    Последно редактирано от LadyDi : 09-19-2014 на 07:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си