.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 188

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Div4uk
    ПРОДЪЛЖЕНИЕ >>>

Ах ти.. Наистина се пипна (казах смеейки се)
    - Ох да.. Стана ми хубаво и на мен.. Виж ги.. Виж колко им е хубаво! (каза тя и пусна надолу отново ръката си и пак разтърка)
    - Красавице.. Ако пак разтъркаш там предвиждам, че ще ти стане и на теб много хубаво.. (казах гледайки я хитро с широка усмивка)
    - О аз често се разтърквам там.. Особено сега като не правя секс.. Го правя често.. Ох клитора ми.. Ц-ц-ц... (визкликна докато отново пипаше с ръката между краката си)
    - Какво? ... (попитах недоразбрал)
    - Не.. Просто ми е толкова чувствителен, че като го пипна и откачам..
    - Ахх ти.. Имаш чувствителна вагина значи. (а тя задържа този път ръката си за по-дълго време там разтърквайки)
    - О да.. Такава ми е. Ето сега само както си натиснах леко клитора и.. Започна да ми става много хубаво така..
    - Ах ти сладуранка.. Как сладко мастурбираш.. (казах почти готов да и вкарам език.. едвам се сдържах)
    - Хах, и ти.. Харесва ми как си биеш чекии.. Само колко бързо го правиш на надървения ти пенис..
    А аз неусетно наистина бях вкарал някакво бързо темпо.. За което дори не бях усетил, че съм го направил докато си говорим с нея. Биех си чекии и то бързо, до нея.. Красавицата Селена, която бе сложила ръчичката си между краката и разтъркваше вече енергично.. А двамата стояхме и гледахме в двойката, която се разбиваше от секс, обградени от още 10-на голи момичета. С други думи, тази гледка не би могла да бъде описана...След малко мъжа, както и беше отзад и хвана краката, а тя си ги вдигна около него.. И продължи да я чука в същото темпо.

А аз и Селена стояхме един до друг и мастурбирахме, гледайки ги. На всичкото отгоре забелязах, че няколко от момичетата също бяха пуснали ръчички между краката си- две от тези, които бяха седнали на земята и... Халина, русата красавица. Тя стоеше права, а лявата и ръчичка беше между краката и и... се пипаше бавно. Хенрик седеше на земята до момичетата и също мастурбираше.. А Ярослав и Клаудия се бяха прегърнали и се целуваха.. Изобщо.. На тази цялата местност тогава, въздухът беше изпълнен със секс, флуиди и много секс.. След още малко двойката, на която всички се радвахме смени пак позата. Тя му се качи отгоре и започна да го язди като откачена.. Беше и толкова хубаво, че буквално беше откачила отгоре му.. Стенеше постоянно и скимтеше..

Селена, която беше до мен също започна да скимти.. Чух я и дори се обърнах към нея да я видя.. Беше разкрачила леко крачетата си и.. Стоейки права, вече с доста енергично темпо търкаше вагианта си отдолу.. В този момент ме погледна и ме попита:
    - ..аз вече съм доста възбудена да ти кажа.. Ами ти?
    - Амм.. мисля, че аз също.. (отвърнах уверено)
    - Правят много луд и хубав секс и.. Виж, това се предаде на всички ни...
    И само след малко те отново смениха позата.. Този път обаче легнаха на страни- той зад нея, а тя пред него. Тя разтвори крака, а той и го мушна отдолу.. Така, обърнати срещу нас, започнаха да стенат и двамата и да се чукат като откачени.. А в този миг всичко дето се случва между краката им така бе лъснало на преден план пред погледите ни, че.. Вече нямаше на къде да стане по-извратена ситуацията..

Селена до мен стенеше също и я чувах доста добре.. Аз също продължавах да си бия чекии. А обръщайки се към останалите видях Ярослав и Клаудия.. След толкова целувки и прегръдки, те се бяха натъкмили на един голям камък насред групата и.. също се бяха решили да правят секс. В момента, в който се обърнах към тях, той и бе застанал отгоре, а тя тъкмо изчакваше да проникне в нея.. Вкара и го, тя изстена и.. започнаха и те.. Така вече всичко се превърна в едно огромно мазалище!

ПРОДЪЛЖЕНИЕ >>>
    Последно редактирано от LadyDi : 09-19-2014 на 07:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си