Здравейте , едно момиче пусна такава тема ,но реших и аз да се посъветвам . При мен става въпрос за същото - на 18 съм баща ми ми се прави да стоя до късно . Говорила съм много абсолютно всеки ден му се моля и му казвам че няма от какво да се притеснява не съм малка и т.н..... Сега не му говора и обмислям утре да събера малко дрешки и да се махна за няколко дена за да разбере че не съм малка и ми е важно защото се излагам пред другите като се прибера в 9:30 макс 10 .... Има къде да остана това не ми е проблема просто ме е страх да няма инат от тяхна страна да си кажат ' Няма да я потърса да видиме колко време може да издържи щом не иска да се прибира няма да се прибира' или пък от друго ме е страх ... когато се прибера какво ще стане как ще се държат , дали няма да ги ядосам още повече и дали изобщо ще има няква промяна и ще види ли баща ми колко е важно за мене ... дали няма да ме набият и да ме накажат не знам ..... посъветваите ме , но просто не издържам така , не съм някво малко момиченце +тва съм със доста момчета в компанията и няма кой какво да ми направи , но вече ми писна всяка вечер да си измислям оправдания за да се прибера докато е още светло ...