- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е...
разбира се, но такава възможност няма
и темата е ебавка уат да фак![]()
Епична тема. Авторката решила да се ебава и пуснала тъпа тема, ама те всички я имат нея самата за толкова глупава, че просто й повярваха.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
не пуска а
Не разбрах къде е проблемът на един цитат.. Ако имаше поне малко мозък в синята кратуна, щеше да вникнеш в смисъла на тези думи и вместо да ми отговориш като девойка от Разстрелци, щеше да напишеш две смислени думи... Защо?
Защо ли? .. Защото по-дебилен въпрос не ми е задавала и малката ми сестра, която е 3-ти клас.. И ще ти обясня, понеже ЯВНО ти е много трудно, да зацепиш - когато човек, извършва КАКВОТО И ДА Е физическо действие, той гори калории, или по-просто казано - той се упражнява и изразходва енергия..
Сексът е наистина едно от най-добрите физически и психически упражнения, от които човек може да изразходи много негативна енергия и да постегне "някой друг мускул" .. Но да зададеш въпрос, дали от секса се дебелее, е меко казано дебилно .. Все едно да питаш, дали от бягането се дебелее? Куца ти асоциацията и директната логическа връзка с мозъка, но ти прощавам, понеже си жена... И вероятно си ъндър 18..
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...