- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ива Нормалната
важѝ*
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
компромисен вариант: вАжѝ
Съгласна ли си по тези условия?
хмммм
всъщност не очаквах да се вържеш на това ^^
знам как да те убедя, че не съм нормална
ноо ще ти кажа на ЛС, за да не разберат другите
едит: след като прочетеш лс-то искам публично да признаеш, че не съм нормална!
Последно редактирано от Ivaaaaa : 10-31-2013 на 16:29
имаш някакъв напредък, но това просто звучи ненормално, а всъщност е доста нормално и човешко, сигурно 5-10% от хората биха разбрали и емпатизирали с това, а тези които биха казали че е откачено са предимно консервативни и ограничени, същия тип хора които твърдят че терористите са ненормални (изследвано и научно потвърдено е, че терористите са психологически нормални хора в повечето отношения, отличават се с това че са млади мъже и са необикновено гневни)
по същата аналогия, не е необичайно да намираш за секси "Hot Goomba Sex" (провери го в Гугъл)
тогава по твоята логика нещо е ненормално, когато е уникално, единствено по рода си...така ли?
сигурен ли си, че 5-10% биха разбрали това?
онази...случка я споменах пред няколко човека и теб
мислиш ли, че ти прави чест да го разнасяш и на всичкото отгоре да продължаваш да го натякваш?
ми там някъде, ама по-скоро идеята ми е да показваш някакви отличителни черти на личността си от които може да се предвиди донякъде поведението ти, така че ако видиш няколко съобщения на различни хора, някой да може да познае кое е твоето
примерно ако някой е написал готина шега и някой друг му е отговорил с обстоен анализ на шегата и заключението, че шегата му не е вярна и е логически възможна, тоя отговорилия сиг ще съм аз
ако пише злобни неща на хората, сиг ще е фишерман
ако разказва някакви дълги истории които звучат като улична версия на журналистка статия, примесена с цинизъм, това ще е носферату (LeagueofShadows)
ако протестира против всичко и нарушава социални правила, тва ще е М101, глобала/алекс/"илко"
yakuza пък пише някакви забавни неща, понякога много черен хумор, никога не се приема на сериозно
няколко хора пишат рандом глупости, не са много на брой така че това също помага
много хора не са чак толкова специфични, но пак могат да се познаят по нещо - те не са толкова добри за персонажи в приказка, но пак стават
и ти имаш някаква индивидуалност, но засега съм видял прекалено малко от нея
StringTheoryPracticist, харесвам ти начина на мислене![]()
Заключението е, че предвидим = нормален, но не и че непридвидим = ненормален.
Ако по цял живот стоя на стола си неподвижно и казвам една и съща дума а отвреме навреме спя, като ми дават храна и вода през тръбички, тогава ще бъда предвидим, но не нормален
Тогава нз, аз говоря за случая в който имам много тежки мозъчни увреждания и мога да правя само това.
^шуше откога беееееееееее откога ндей моля ти са, само цоцките <3