Цитирай Първоначално написано от Insane91 Виж мнението
и тогава ме удари започна да ме блъска и да ми крещи ,каза ми никога повече да не идвам тук,да не я поглеждам ,да не мисля за нея,да не я търся.Каза,че съм я съсипал,че съм я унищожил и когато е била решена,че някакви лъжи не са достатъчно силни ,да развалят това което сме имали ,аз съм я предал отново.Помоли ме да си тръгна и аз го направих.
Егаси майтапа.Значи тя била решила след толкова много време, че нищо от случилото се не било достатъчно, за да развали това, което сте имали и това трябва да означава, че едва ли не ти си длъжен да чакаш нещо, което е било очевидно, че си изгубил. Това е егоистично, къде е била толкова много време??Защо изведнъж се появява на вратата ти и държи сметка защо си продължил напред? Не мисля, че има какво да направиш .. най-малкото не мисля, че изобщо трябва нещо да правиш. Продължил си веднъж без нея, ще го направиш отново.Това не си заслужава .. не може да си приключил връзка, да няма и следа от теб толкова време и изведнъж да се появиш отново и да преобърнеш нечий свят.Не може просто .. за мен не е приемливо откъдето и да го погледнеш. :/