.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Exclamation Бързи отговори! моля ви !

Здравейте, приятели счупих си дисплея на телефона (той е още жив-T300 но искам нов)...И си мислех какво мислите за репликите на Самсунг галакси С 4 http://prodavalnik.com/samsung-galak...lika-i33872567 ...Много ми хареса но нямаме достатъчно пари (около 800 лв) и затова реших да ви питам какво мислите за тях ...Колко ще издържат?...Добри ли са?...И още такива въпросии...

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    РЕПЛИКИТЕ КАТО ЦЯЛО СА ПЪЛНИ БОКЛУЦИ
    Попринцип повечето хора съжаляват ужасно много след като са си взели такова менте.

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    РЕПЛИКИТЕ КАТО ЦЯЛО СА ПЪЛНИ БОКЛУЦИ
    Попринцип повечето хора съжаляват ужасно много след като са си взели такова менте.
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kwak Виж мнението
    Здравейте, приятели счупих си дисплея на телефона (той е още жив-T300 но искам нов)...И си мислех какво мислите за репликите на Самсунг галакси С 4 http://prodavalnik.com/samsung-galak...lika-i33872567 ...Много ми хареса но нямаме достатъчно пари (около 800 лв) и затова реших да ви питам какво мислите за тях ...Колко ще издържат?...Добри ли са?...И още такива въпросии...
    Купи си бюджетен смартфон, но не и реплика
    Пък ако имаш бюджет 800лв. вземи си Galaxy S3 или HTC One X+, най-добрия от серията HTC One...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Купи си бюджетен смартфон, но не и реплика
    Пък ако имаш бюджет 800лв. вземи си Galaxy S3 или HTC One X+, най-добрия от серията HTC One...
    Охооо, аз съм за HTC One X+

Мега фен Аватара на Lilanda
    Ако питаш мен въобще не се занимавай със Samsung. Дето викаше един познат за какво ти е техника, чието име на марка наобратно се чете Гнусмас.. Големи боклуци са, дори и Galaxy S-овете.

Съгласна съм за HTC One X+. Като цяло HTC-тата са страшни.

И в никакъв случай недей да си взимаш реплика!

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Ако питаш мен въобще не се занимавай със Samsung. Дето викаше един познат за какво ти е техника, чието име на марка наобратно се чете Гнусмас.. Големи боклуци са, дори и Galaxy S-овете.

Съгласна съм за HTC One X+. Като цяло HTC-тата са страшни.

И в никакъв случай недей да си взимаш реплика!
    Samsung-овете са си страхотни...Ква е тази омраза ? Само защото успяха в сравнение с другите производители ли ?

Мега фен Аватара на Lilanda
    Страхотни са до 6-тия месец. После започват да правят бъгове от нищото, да ти дават всевъзможни грешки и етц. И с какво успяха? С крадене от Apple? Може да са най-продаваната марка на пазара, но не и най-добрата...

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Страхотни са до 6-тия месец. После започват да правят бъгове от нищото, да ти дават всевъзможни грешки и етц. И с какво успяха? С крадене от Apple? Може да са най-продаваната марка на пазара, но не и най-добрата...
    Мм..не..Стария Samsung на майка ми издържа над 4 години..Всичко си зависи от самия потребител.

Цитирай Първоначално написано от fuzzybuzzy Виж мнението
    Мм..не..Стария Samsung на майка ми издържа над 4 години..Всичко си зависи от самия потребител.
    А и при това в Android, ако нещо не ти харесва, винаги можеш да направиш update на firmware или пък да сложиш Custom ROM.

http://prodavalnik.com/samsung-s4-an...play-i34502895 a tozii izglejda dobree molq vi nqkoi koit razbira

Цитирай Първоначално написано от kwak Виж мнението
    http://prodavalnik.com/samsung-s4-an...play-i34502895 a tozii izglejda dobree molq vi nqkoi koit razbira
    Ти въобще прочете ли коментарите по- нагоре ? Репликите са пълни боклуци. Въобще забрави prodavalnik-а като сайт за купуване на техника. Купи си нещо за от 300 до 450 лв. от магазина на мобилния ти оператор; Technopolis или Техно маркет и си живей живота вместо да купуваш тези малоумни реплики.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си