Привет на всички. Момиче съм и тази година съм за първа година в гимназия, нов клас...
Харесала съм си момче, колкото мен, но той е в съседния клас, стаите са ни една до друго. Не се познаваме, само знам как се казва и някои други дребни неща за него.
Но напоследък просто изтерсявам- винаги се оглеждам за него, очите ми го търсят, а когато го видя едвам отделям поглед от него, мисля за него...
Днес чаках да отключат класната стая на една фр от друг клас, а и нарочно стоях в коридора само и само да го видя. Е, видях го, той мина покрай нас, слиза по стълбището и аз естествено, го гледам и той ме гледа за няколко секунди докато не се скри. Аз щях да припадна. Не мислех, че ще забележи момиче като мен, той познава супер много хора в училище, готин е, ходи само с най- яките момичета.
Но не знам кого гледаше, бяхме само аз и моята приятелка и отзад да е имало някой, ама не знам. Все пак на всеки ни се е случвало да гледаме нещо зад някой и човека да си помисли, че зяпат него. Но не затова създавам тема.
Искам да се запозная с него, но не знам как- нямаме общи приятели, нямам познати в класа му, нямам фб(не ме питайте защо, не искам да си правя.), просто не знам, по цял ден само умувам. Някакви идеи? Мислила см и да взема да го бутна като се разминаваме, но просто коридорите ни са много пусти и той ще разбере, че е било нарочно. А не искам просто да отида до него и да му кажа аз съм еди как си искаш ли да се запознаем? Не!!! Ще ме помисли за някаква досадница... абе просто не искам такааа.
Изписах цял роман и много ще се радвам да прочета комнетар, които наистина да ми помогнат.
Извинете ако има правописни грешки и блогодаря.
Най-малкото си 1ва година в гимназията не познаваш много хора ,тоест готините явно и разбери примерно къде се събират,в кои кафета ходят или дискотеки ,отиди там с твои приятели ,които не са от училище ,ще се засечете ,винаги по дискотеките стават някакви работи, после ще се видите в училище и ей така ще се засичате постоянно и в крайна сметка ,все ще се заговорите.
Ех нали все се събират пак по някакви барове или кафета знам ли ,аз като бях 8ми клас преди не знам колко много години беше това,имаше детски клубове в центъра на София не бяха много детски де ,ама пак се събираха супер много ученици и много контакти правиш.
защо просто не се запознаеш с него , аз не разбирам как така е в съседния клас и вече познава всички "готини" ( което е доста относително понятие) , а като се замисля не е ли и той 8ми клас ? не трябва да се притесняваш толкова. Опитай се да го засечеш някъде където е сам или с 1 приятел и му се усмихни и му кажи "здравей" , ако те хареса ще завърже някакъв разговор, ако не .... здраве да е има много момчета по света.
Друг много важен съвет е да си сложиш нещо хубаво и да си доста красива ако искаш да го впечатлиш, защото след като те види няма да гледа характера а външния ти вид ! Айте успех