.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Ясно... Идиотизъм без граници...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ясно... Идиотизъм без граници...
    ДА Признавам си го. А ти ще помогнеш ли или ще ми правиш забелешки и намеци.
    Последно редактирано от niksanbel : 11-03-2013 на 21:05

НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ. МОЛЯ ВИ!!! Видео картата Е КЛОКНАТА, НО В БИОСА НЕ ГО ОТЧИТА. Има ли как да махна клока или не ?

Мега фен Аватара на an7raks
    Оправяш си нещата от контрол панела на Nvidia и това е. И сменяш шибания вентилатор, за да не ти грее видеото.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Оправяш си нещата от контрол панела на Nvidia и това е. И сменяш шибания вентилатор, за да не ти грее видеото.
    Вместо да сменя вентилатора, да смени направо целия радиатор с нещо подобно..

A вместо да сменя целия радиатор да си смени видео картата предлагам аз.... продаваш старата и купуваш нова, НОВА !....
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Вместо да сменя вентилатора, да смени направо целия радиатор с нещо подобно..

A вместо да сменя целия радиатор да си смени видео картата предлагам аз.... продаваш старата и купуваш нова, НОВА !....
    Ама аз си харесвам Видео Картата. Не искам да я сменям. Ще сменя цялата захранваща кутия ( то вътре бъркотия от жици оплитащи се в други жици, които пък са Твърде близо до вентилатора ). Може някоя жица да пречи на вентилатора. А и от Nvidia Control Panel - A ми пише че не е клокната ( а в CPU - Z пише че е клокната)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си