.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Дилемата

Дилемата

Ще бъда бърз, защото няма да съм уникален с "проблема си"!
    Харесвам момиче, тя - само приятели. Ок давам напред, въпреки че поне ми е приятно покрай нея, та давам напред има и други момичета. Предполага се, че момиче ме харесва, не е грозно, не е глупаво, но някак не изпитвам абсолютно нищо към нея, тоест като е наблизо просто все едно я няма, понеже съм нямал гадже досега и тази дилема е дали все пак да я поканя на среща, да я опозная съвсем малко още, или да послушам сърцето си и да не я отразя. Питам от гледна точка на опита, защото съм нямал досега никакъв, но и трябва да съм лоялен към момичето и да не се излагам с безинтерес и несериозност, мъже сме не пу****. Какво предлагате, искам идеи, знам че решението е мое, просто искам радикални идеи. "Прескачам или се спирам да се огледам?"

Забравих да спомена почти на 17 тя май на 16 не знам точно
    Последно редактирано от New_Teen_Mashine : 10-31-2013 на 20:41

Мега фен Аватара на tori
    Излезте само двамата на няколко пъти, виж дали ти е кеф с нея и така. Никой не е казал, че трябва да и даваш напразни надежди или задължително да се получи нещо.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Излезте само двамата на няколко пъти, виж дали ти е кеф с нея и така. Никой не е казал, че трябва да и даваш напразни надежди или задължително да се получи нещо.
    Това е най-лесното, знам че трябва да опозная човека, въпроса е тоя фейсбук, почти всичко се разбира по начина по който пише, никога не съм го избирал като вариант за зарибявки, просто подметвам

Мега фен Аватара на tori
    Не знам, фейсбук го намирам за ужасен начин да се запознаеш с човек.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Не знам, фейсбук го намирам за ужасен начин да се запознаеш с човек.
    Аз пък го пробвах това веднъж, казахме си чувствата тя вика, че имала симпатии към мен, след два дена ми пише, че няма да се получи. То пък се оказа, че не само ме е лъгала ами беше пълно куко

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Щом смяташ, че не изпитваш нищо към нея- не я залъгвай.

Забравих да добавя, че не съм зарибявал в фейсбука, просто се запознах с нея в групата по танци

Пробвай нищо не те бърка, но недей да и даваш напразни надежди, защото е много гадно от личен опит ти го казвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си