Здравейте аз съм момче на 17 и харесвам едно момиче тя е на 16. Проблема, е че тя харесва едно друго момче, но той си има приятелка.Тя почва да ми пиши първа, сръчква ме по фейсбук ... като ме види на линия веднага ми пиши ... и не знам какво да правя ...
Ами ти си резервния й избор, помисли дали се чувстваш добре с това и така ще разбереш дали си заслужава. От една страна дори и за втори избор може да осъзнае, че ти си за нея, но от друга страна ако си втори избор - ще бъдеш чак на второ място (obvious/второизборception), постоянно, а това не е никак приятно за много хора. Всички искат да са първия избор, а не следващия, защото някой ги превъзхожда.
♥ 2PAC ♥ Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Много сложно! Погледни я в очите и я попитай иска или не! Ако каже не- чудесно, атакувай! Важното е да отклониш вниманието ѝ от него към теб! Жените харесват агресивните мъже, те трябва да изпитат усещането, че са завладени, превзети като крепост. Трябва да положиш усилия, защото лесната победа не оставя дълготрайни спомени. Газ!