.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    smurfarbg
    Guest

Заслужава ли си?

Здравейте аз съм момче на 17 и харесвам едно момиче тя е на 16. Проблема, е че тя харесва едно друго момче, но той си има приятелка.Тя почва да ми пиши първа, сръчква ме по фейсбук ... като ме види на линия веднага ми пиши ... и не знам какво да правя ...

Мега фен Аватара на 102
    Опитвал ли си, примерно.. да помислиш...?

Голям фен Аватара на Котка.
    не си от софия, нали

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ами ти си резервния й избор, помисли дали се чувстваш добре с това и така ще разбереш дали си заслужава. От една страна дори и за втори избор може да осъзнае, че ти си за нея, но от друга страна ако си втори избор - ще бъдеш чак на второ място (obvious/второизборception), постоянно, а това не е никак приятно за много хора. Всички искат да са първия избор, а не следващия, защото някой ги превъзхожда.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Много сложно! Погледни я в очите и я попитай иска или не! Ако каже не- чудесно, атакувай! Важното е да отклониш вниманието ѝ от него към теб! Жените харесват агресивните мъже, те трябва да изпитат усещането, че са завладени, превзети като крепост. Трябва да положиш усилия, защото лесната победа не оставя дълготрайни спомени. Газ!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Сръчкването в facevook нищо не значи според мен си резервния и план ако не се получат нещата с онзи

Супер фен Аватара на NissaN
    Поговори с нея.

Супер фен Аватара на prince
    оффф Аве как все ги харесвате някакви такива мадами с опашки 200 човека.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си