- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерен час
Искам да ви попитам знаете ли до колко часа по закон може да стои навън едно 14 годишно момиче? Преди 6 месеца навърших 14 имам лична карта, та въпросът ми е до 20.00 или до 22.00 мога да стоя?
Дори и да има.. той не се спазва, така че споко. Друг е въпроса дали това е хубаво....
До 20:00.До 22:00 не знам какво ще правиш навън.![]()
Последно редактирано от Котка. : 11-01-2013 на 08:51
След навършени 14г. по закон до 22ч.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Съмнява ме че полицията няма да му направи проблем ако седи до 2. Един приятел го хванаха в 12 и цяла нощ спа в РПУ'то.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Колко е странно да се спазва закона, нали? Като сте непълнолетни си стоите вкъщи.
Не сме непълнолетни. И освен това нямам нищо против спазването на закона, дори се радвам, че все още се намирах хора, които да си вършат работата.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Аз така или иначе имам вечерен час 19:30Ама мисля, че е до 22 часа.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Да по закон е 22 ,но си зависи от полицаите дали ще те задържат или не
Хората вече не излизат на вън, не е модерно, седи се пред компютъра у вас, не виждам смисъл, от въпроса ти, явно си назад с материала...
По закон може да е до 22, но на мен например не ми дават до толкова късно (за родителите ми това е страшно късно). На 17 съм.
Тук при нас няма проблем ако се размотавате някъде по улиците дори да е в 1-2 ако носиш лична карта нямаш проблем обаче от заведенията ни гонят чат пат и са на прибирали в РПУто де