.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Родителите ми са постоянно недоволни от мен

Здравейте , родителите ми постоянно са недоволни от мен.Преди се бях отпуснал в училище , но сега изкарвам хубави оценки и се развивам в сферата , която съм си избрал , но те постоянно са недоволни.Преди известно време пушех и нашите ме хванаха и ме накараха да спра , въпреки че и те преди пушеха дори и сега от време на време го правят , а на мен ми харесва и се опитах да ги обедя , че не са прави , защото на моята възраст са прави абсолютно същото и е някак си лицемерно , въпреки че мислят за моето здраве.Проблема не само това , обичам да спортувам(в специалност ръгби) , което те намират за доста опасно(и всъщност е) , но докато се занимавам с това забравям абсолютно всичко и съм на седмото небе.Критикуват ме , че се прибирам късно и като се прибера , че мириша на цигари и алкохол , а доста рядко си пийвам , какво да правя , не мога повече така..... постоянно са недоволни и някак си ме разкъсва от вътре , моля за съвет.

Момче , 17

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Заключи ги в килера.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Спри да бъдеш нехранимайко!??

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от tiago88 Виж мнението
    Здравейте , родителите ми постоянно са недоволни от мен.Преди се бях отпуснал в училище , но сега изкарвам хубави оценки и се развивам в сферата , която съм си избрал , но те постоянно са недоволни.Преди известно време пушех и нашите ме хванаха и ме накараха да спра , въпреки че и те преди пушеха дори и сега от време на време го правят , а на мен ми харесва и се опитах да ги обедя , че не са прави , защото на моята възраст са прави абсолютно същото и е някак си лицемерно , въпреки че мислят за моето здраве.Проблема не само това , обичам да спортувам(в специалност ръгби) , което те намират за доста опасно(и всъщност е) , но докато се занимавам с това забравям абсолютно всичко и съм на седмото небе.Критикуват ме , че се прибирам късно и като се прибера , че мириша на цигари и алкохол , а доста рядко си пийвам , какво да правя , не мога повече така..... постоянно са недоволни и някак си ме разкъсва от вътре , моля за съвет.
    Ами като имаш такъв проблем. Това което на нас ни го написа, кажи им го на тях, по-добре да събереш смелост и да им го кажеш, отколкото да те разкъсва от вътре нали ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Голям фен Аватара на Illusion772

Момче , 17
    Значи гледай ся пич - ще се опитам да ти дам съвет защото , аз бях и мисля че все още съм в подобно положение, единствено при мен спорта беше волейбол.
    Ако се занимаваш с ръгбито просто за удоволствие, мисля че просто трябва да спре да ти пука какво си мислят вашите - като те видят че си непреклонен , ще кротнат. Но ако искаш да се занимаваш професионално и вашите са против, мисля че трябва да си помислиш много, ама много сериозно дали имаш шанс , и въобще някакво бъдеще в този спорт. Моя проблем от преди година беше подобен , но сам осъзнах че в България бъдеще за спортистите няма , и просто се отказах - насочвайки се към медицината - за което въобще не съжалявам. Но ако смяташ че имаш бъдеще с този спорт и наистина го обичаш , не виждам какъв е проблема - ще ги траеш , ще се съгласяваш с тях и ще продължаваш да правиш това което те влече без да им се впрягаш.
    Надявам се да съм ти помогнал....

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Спри да бъдеш нехранимайко!??
    Защо пък да съм нехранимайко , просто искам да съм по-самостоятелен ? Иначе се занимавам просто за удоволствие с ръгбито.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Защо пък да съм нехранимайко , просто искам да съм по-самостоятелен ? Иначе се занимавам просто за удоволствие с ръгбито.
    Преди се бях отпуснал в училище
    Преди известно време пушех и нашите ме хванаха и ме накараха да спра , въпреки че и те преди пушеха дори и сега от време на време го правят , а на мен ми харесва и се опитах да ги обедя , че не са прави

че се прибирам късно и като се прибера , че мириша на цигари и алкохол
    Момче , 17
    Твойте родители са 1 от малкото родители на които им дреме за децата им. Ще го осъзнаеш някой ден.

Да си постоянно недеволен от някого не значи че ти пука за него.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Да си постоянно недеволен от някого не значи че ти пука за него.
    Понеже няма от какво... Да не говориме, че автора на темата казва, че неговите родители са постоянно недоволни. Ние не знаеме дали това е точно така или просто автора изкривява истината според гледната си точка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си