Аз никога не виждам какво е направено, виждам само това, което остава да бъде направено.
Ако прекалено натегнеш струната, тя ще се скъса. Ако я оставиш прекалено хлабава, тя няма да свири.
Всичко това, което сме ние, е резултат от мислите, които сме имали.
Здравето е най-големият дар, добротата - най-голямото богатство, честността - най-добрият приятел.
Каната се пълни капка по капка.
За да живее щедър живот, човек трябва да не смята нищо като свое, когато е обграден от изобилие.
Десетки свещи могат да бъдат запалени от една, без да намалят нейния живот. Щастието не намалява, ако се споделя.
Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия, или въобще да не тръгнеш по него.
Не вървете след никого, вървете само след себе си.
Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го прочели или кой го е казал, дори аз да съм го казал, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен здрав разум и ум.
Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!
Нека всеки човек насочи първо себе си към това, което е правилно и едва тогава да учи другите.
Ние сме оформени от нашите мисли, ние сме това, което мислим. Когато умът е чист, радостта го следва като сянка, която никога не го напуска.
Никой не ни спасява, ние самите спасяваме себе си. Никой не може и никой не би трябвало да го прави. Ние трябва да извървим пътя сами.
Победата над собственото "аз" е по-добра от победата над всички други хора. Никой не може да превърне в поражение победата на човека, който е превъзмогнал себе си.
Три неща не могат да бъдат скрити за дълго: слънцето, луната, и истината.
Цялата тайна на съществуването е да нямате страхове. Никога не се страхувайте какво ще стане с вас, не бъдете зависими от никой. Само тогава, когато откажете всяка помощ, ще бъдете свободни.
♥ 2PAC ♥ Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac