Радвам се, че темата допада, когато имам малко време ще сложа още нещичко. Останалите също може да добавяте каквото намерите за подходящо
Каквото умът на човека може да зачене и повярва, това ще постигне. – Наполеон Хил
Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг. – Стив Джобс
Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни. – Алберт Айнщайн
Два пътя се пресичаха в гората и аз избрах този, който беше по-малко отъпкан и това направи всичко толкова различно. – Робърт Фрост
Най-често задаваният въпрос в бизнеса е "Защо?" Това е добър въпрос, но също толкова важен е и "Защо не?" – Джефри Безос
Ти пропусна 100% от изстрелите, които не направи. - Уейн Грецки
Аз съм направил над 9000 пропуска в кариерата си. Загубил съм над 300 мача. 26 пъти отборът ми е разчитал да направя решаващата точка и съм пропускал. Провалял съм се отново, и отново, и отново през живота си. И точно за това успях. – Майкъл Джордън
Всеки удар ме доближава до следващия хоумрън. – Бейб Рут
Определянето на целта е началото на всички постижения. - Клемент Стоун
Животът е това, което ти се случва, когато си зает да правиш други планове. – Джон Ленън
Ние се превръщаме в това, което мислим. - Ърл Найтингейл
След двадесет години повече ще съжалявате за нещата, които не сте направили, отколкото за нещата, които сте направили, така че отвържи въжето, отплавай от сигурното пристанище, хвани попътния вятър с твоите платна. Изследвай, мечтай, откривай. – Марк Твен
Животът е 10% от това, което ми се е случило и 90% как съм реагирал на случващото се. – Джон Максуел
Ако правиш това, което винаги си правил, ще получиш това, което винаги си получавал. – Тони Робинс
Съзнанието ни е всичко. Ние ставаме това, за което мислим. - Буда
Най-доброто време да посадиш дърво беше преди 20 години. Второто най-добро време е сега. – Китайска поговорка
Осемдесет процента от успеха е да се появиш. – Уди Алън
Не чакай. Никога няма да има идеален момент. – Наполеон Хил
Победата не е всичко, но волята да побеждаваш е всичко. – Винс Ломбарди
♥ 2PAC ♥ Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac