Здравейте! Съжалявам много, че пускам темата тук, но не знаех къде и тъй като тука има най много разглеждания реших тук.
Чудя се между 3 телефона, но не знам кой 3-те е по добър ако може вие да ми кажете и ако някой ползва един от тях дали е доволен.Телефоните са Samsung Galaxy s4, Sony Xperia ZR и HTC One. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете![]()
1во темата не е за тук!
2ро зависи за какво ти трябва телефона - повече ще използваш игри, приложения, интересува те камерата или бързината му?
Аз съм повече за HTC-то, но ако не те кефи, насочи се към Самсунг-а. Според меен. : ))
Big or small, lies are lies!
Имам HTC Cha Cha, много съм доволна от него, направо железен телефон, единствения му недостатък е малката вградена памет, съветвам те да избереш този с по-голяма такава памет, защото почти всички приложения трябва да са изцяло на нея или частично. Иначе гласувам за HTC
имам телефон от серията самсунг галакси ии наистина са добрино ти решаваш в зависимост от това какво търсиш.
Има един раздел по-надолу за хай-тек играчки. Повечето биха ти препоръчали ейчтиси. Бих препоръчала да не си вземаш сонито, имам недоволни познати. Помисли между самсунга и ейчтисито.