.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Телефон

Телефон

Здравейте! Съжалявам много, че пускам темата тук, но не знаех къде и тъй като тука има най много разглеждания реших тук.
    Чудя се между 3 телефона, но не знам кой 3-те е по добър ако може вие да ми кажете и ако някой ползва един от тях дали е доволен.Телефоните са Samsung Galaxy s4, Sony Xperia ZR и HTC One. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете

Супер фен
    1во темата не е за тук!
    2ро зависи за какво ти трябва телефона - повече ще използваш игри, приложения, интересува те камерата или бързината му?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    с4

Мега фен Аватара на strawberry88
    Самсунг.

Мега фен Аватара на vagarious
    Аз съм повече за HTC-то, но ако не те кефи, насочи се към Самсунг-а. Според меен. : ))
    Big or small, lies are lies!

Имам HTC Cha Cha, много съм доволна от него, направо железен телефон, единствения му недостатък е малката вградена памет, съветвам те да избереш този с по-голяма такава памет, защото почти всички приложения трябва да са изцяло на нея или частично. Иначе гласувам за HTC

Мега фен Аватара на baby_baby
    Самсунг и на мен по-ми харесва

Голям фен Аватара на sunshine :**
    имам телефон от серията самсунг галакси ии наистина са добри но ти решаваш в зависимост от това какво търсиш.

Мега фен Аватара на tori
    Има един раздел по-надолу за хай-тек играчки. Повечето биха ти препоръчали ейчтиси. Бих препоръчала да не си вземаш сонито, имам недоволни познати. Помисли между самсунга и ейчтисито.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си