.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Един малко по-различен "Проблем с бившите"

Здравейте.
    Преди да споделя моя проблем държа да отбележа, че не искам да ме критикувате за това, че е откачено, защото знам, че е така. Просто ми е интересно дали има и други "луди" като мен.
    Та какъв е проблема с бившите гаджета. Проблема е с всеки, с който съм била. Проблема е с неговите бивши. Не го търся, не ми създават неприятности, просто имам непоносимост към това, че е бил с други преди мен. Да, знам, че всеки има бивши, не е нормално, но обичам да се ровя в това и после да се тръшкам с дни, че видиш ли е бил с тази и с онази. А още по-зле става, ако разбера и случайно някоя подробност около връзката им. Все си намирам някаква причина да мрънкам... Звучи малко несериозно, но в действителност си е много сериозен проблем... Е, някой може ли да ми влезе в положението? :S

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Прочети си ника на глас.

Ето това ти казвам. Не отиваш в тая посока.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Щеше да бъде нормално, ако си на 14 годинки примерно, но в профила ти пише друго, така че се стегни и гледай напред.

Мега фен Аватара на Lilanda
    ^В профила ѝ може и на 110 да пише, че е.

По темата: Всяка една жена иска да научи по нещо за бившите Му, няма какво да си кривим душата. Обаче да имаш непоносимост към това, че е бил с други...Еми малко крайно е честно казано.

Голям фен Аватара на sneering
    Ако изградиш дълга и сериозна връзка,всичко онова което ще чуваш за бившите вече ще си го правила или ще ти звучи в начална фаза на фона на това,което ти си изградила.

И ти имаш инфантилно мислене.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Сама си създаваш проблемите.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Представям си да ходех с няк'ва като теб.. апфу, ебати наказанието..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението

По темата: Всяка една жена иска да научи по нещо за бившите Му, няма какво да си кривим душата. Обаче да имаш непоносимост към това, че е бил с други...Еми малко крайно е честно казано.

О, Боже, не

не искам да знам нищо за бивши, ако се познаваме - окей да знам, че са били заедно, ако не - въобще не ме интересува...не искам да знам как са се казвали, как са изглеждали, какво са правили заедно.

На 15-18 може да ви е интересно, най-много да разберете с кого е обменял телесни течности, но няма да ви е кеф, ако знаете с коя колко време е живял, заради коя си е съсипвал живота, коя е присъствала на най-щастливите и важните му моменти или пък коя е правила аборт, да не говорим за причините за раздяла.

Всъщност това е и към авторката - спри да ровиш, или приеми, че не си единственото момиче в живота му, имало е и други преди теб, като не присъстват в момента, какъв толкова е проблемът
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Бтл, разбирам я.. И аз съм имал такива периоди..

Авторке това е някакъв много странен и извратен комплекс, но те уверявам няма за какво да се нервираш и да се тръшкаш..

Те са му минало.. ти си му в настоящето дай боже и в бъдещето, той е с теб не с тях, значи си по-добра от тях и той предпочита теб.

As simple as that.

Едит* Бтл, ако намеренията са ти сериозни към него и го обичаш спри да се тръшкаш и цупиш, че ще му писне и ще ти тегли две майни..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    не искам да знам нищо за бивши
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    не искам да знам как са се казвали, как са изглеждали, какво са правили заедно.
    И аз никога не съм се интересувала. Толкова типично момичешко е... повдига ми се. Има и нормални мадами, които не драматизират и не дълбаят в излишни подробности, слава богу : )).

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    О, не си сама. Аз самата съм хем много любопитна, хем страшно ревнива, пък било то и за приятели само. Колкото и да ми повтарят, че само си вредя така и хабя напразно нерви, съм си такава.

Град
    Някъде из София...
    Добре де, бившите нали за това са бивши? Ако бяха по - добри от вас, нямаше сега момчето/момичето да е с вас.

Странно ми се вижда да ревнуваш от нещо такова.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Добре де, бившите нали за това са бивши? Ако бяха по - добри от вас, нямаше сега момчето/момичето да е с вас.

Странно ми се вижда да ревнуваш от нещо такова.
    Това.
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Ако изградиш дълга и сериозна връзка,всичко онова което ще чуваш за бившите вече ще си го правила или ще ти звучи в начална фаза на фона на това,което ти си изградила.
    Абсолютно.
    И си нямаш идея колко ще е уникално задоволяващо чувството

Като се знаеш каква си, защо "обичаш да се ровиш и после да се тръшкаш"? Разбирам да научаваш случайно нещо и да ти е криво и да мрънкаш, ама ти умишлено искаш да ти е тъпо? Логика липсва.
    Стегни се и си гледай връзката, а не миналото, ако ти влияе зле.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от ~LadyCrawley~ Виж мнението
    Колкото и да ми повтарят, че само си вредя така и хабя напразно нерви, съм си такава.
    Страхотно, дори нямаш желание за духовен/емоционален/интелектуален прогрес, щом си решила, че си такава и не можеш да се промениш.

Иначе, Пантерката и sneering много хубаво са го написали.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Нещата от миналото изобщо не трябва да ви интересуват. Това е нещо минало. Не случайно има и един хубав цитат на Боб Марли: Независимо дали има бивши, за всеки случай и ти може да не си от бъдещите й, да, обичала ги е, но точно в този момент тя обича само и единствено теб и за нея си всичко.

Горе-долу това беше, не можах да го намеря, но е хубаво предложение.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Страхотно, дори нямаш желание за духовен/емоционален/интелектуален прогрес, щом си решила, че си такава и не можеш да се промениш.
    И каква по-точно съм? Почти всички са в двете крайности-или са много ревниви или просто не си дават толкова зор. Всеки разсъждава различно, но според мен ревността е признак, че се интересуваш достатъчно от дадения човек.

Град
    Някъде из София...
    според мен ревността е признак, че се интересуваш достатъчно от дадения човек.
    По - скоро несигурност че той се интересува достатъчно от теб.

Мега фен Аватара на babity
    Преди и аз правех същото. Постоянно се ровех за да намеря доказателства за т'ва, че предишната не струва до мен и прочее шитни. Болни амбиции! С'а не ме интересува. ако реши да сподели нещо с мен - ще го приема като няк'ва форма на доверие и привързаност и ще съм длъжна да го изтърпя. Ако ли не - все тая.

anonymous708973
    Guest
    И каква по-точно съм? Почти всички са в двете крайности-или са много ревниви или просто не си дават толкова зор. Всеки разсъждава различно, но според мен ревността е признак, че се интересуваш достатъчно от дадения човек.
    Зависи за колко ревност говорим. Аз упорито си защитавам идеята, че ревност е различно от чувство за собственост и че второто всъщност е хубаво, когато е премерено, разбира се, но "премерено" е безкрайно субективно понятие.
    И за мен е нормално и двете да ги има, при това постоянно, но изобщо не съм съгласна, че хората са на две крайности.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ти явно си наясно, че имаш проблем. И да питаш по форумите, и да не питаш, дали може някой да ти влезе в положението полза няма, ако сама не започнеш да се променяш. Не знам какво те спира, щом съзнаваш, че си до голяма степен мазохист.
    Не се задълбочавай в миналите връзки, да не си провалиш настоящата.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Напълно съм съгласна.

Но за каква сериозна връзка говорим, при положение че тя сама не си дава шанс да стигне до такава с цялото това любопитство и чувство за непоносимост?

Колкото и да й говорите, този проблем тя сама трябва да си го реши и никой от нас не може да помогне..
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на babity
    По тая логика никой не бива повече да пише в тоя форум.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си