- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Виновен?
Не знам как да се разделя с приятелката си ,не знам какво да й кажа,как да й го кажа.Имахме хубава връзка,но няма идеални неща,карахме се доста преди ,сега вече не ,но просто вече не я обичам,не съм влюбен в нея,когато говоря с нея,все едно говоря с някоя позната.Дори секс не искам да правя с нея.Просто ми е много безразлична,но знам че ако й кажа тези неща,ще я нараня ,а не искам ,грижа ме е за нея,но повече като за някоя приятелка ,отколкото за нещо повече.Не знам как се случи това,но не я обичам.Ако я оставя тя ще ме обвини.. ,но виновен ли съм ,че просто чувствата ми постепенно изчезнаха?
Не си виновен за нищо, просто й кажи как стоят нещата. След това зависи от нея дали ще продължите да се виждате/чувате. Че ще я нараниш, неизбежно е, ама и за двамата е по-добре така.
Не знам защо задаваш въпрос, на който знаеш отговора.![]()
Съгласна съм, че не си виновен, но абсолютно не й казвай истината.
По-добре я излъжи, че си се влюбил в друга, отколкото това, което ти казваш.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Можеш първо да се попиташ, дали си виновен нещата да стигнат до тук и каква е причината тръпката и любовта да изчезне.
Иначе за зарязването не си. Краят не е сега, а е дошъл доста отдавна и най-вероятно и двамата сте го забелязали.
Отиди, седни да говорите и и кажи, че вече не изпитваш нищо към нея и искаш да прекратите връзката си. Не си измисляй глупости и не казвай цялата истина. Запази си нещата за себе си. Научи се да филтри.аш нещата. Не си виновен, че любовта ти към нея е изчезнала или за това, че ще я нараниш. Не е по-добре да се мъчиш със всички сили да издържиш още седмица връзка с нея.
Не. Това би й оставило напразни надежди.
Директният подход винаги е за предпочитане. Без лъжи, без увъртания. Едно простичко "Не се чувствам добре в тази връзка, искам да се разделим" е достатъчно.
Но няма нужда да й казваш, че ти е безразлична и така нататък. Не търси вина у себе си и се постарай да не насаждаш вина у нея. За връзка са нужни двама, за разпадането на връзката също.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да ама сте жени,няма да е достатъчно "Не се чувствам добре в тази връзка,искам да се разделим" ,тя ще иска обяснения ,отговори как след 1 година аз решавам от нищото да се разделим.Просто не съм влюбен в нея,разбрах наскоро ,че с колежки пийнали повече в някакъв бар и докато танцували с някакви момчета,тя целунала някого и ми е все едно ,когато го разбрах ,все едно ми казаха,някакво супер тъпо и скучно нещо за мен.Аз се опитвам постоянно да съм зает,да не мога да се виждам с нея и т.н,но тя е толкова щастлива с мен или според мен се е усетила накъде отиват нещата,защото започна да прави неща които аз обичам,а никога не е искала.Бях искал да отидем до Барселона не веднъж ,тя все сменяше дестинацията и винаги ходехме някъде другаде.. разбрах,че ми е направила изненада за Барселона да отидем край на месеца..и някакви ей такива супер странни работи се случват и сега ще е още по-тъпо да я зарежа.
Абе баси пyтката си деба. Вземи се изясни кво искаш... При една раздяла винаги поне единия е наранен, в противен случай тва е поредното скарване и несериозен опит да се измъкнеш по терлици. Вземи бъди малко отговорен и спри да губиш времето на момичето с безгръбначната си особа.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не искам да бъда с нея,просто не виждам смисъл да съм с нея това е.Не искам да я нараня бяхме заедно доста дълго време ,грижа ме е за нея ,но просто не съм влюбен в нея и няма смисъл да я мотая,ама искам просто да се разделим като приятели,ще ми е добре да я виждам ,да я чувам ,но не искам да бъда с нея,няма друго момиче,не искам за момента приятелка,от 6 години не съм оставал без приятелка.
Абе мърльо стига циври и се жалва. Като не искаш да си с нея иди и го кажи директно. Баси мрънкалото. Как ти е вързала първоначално фустата се чудя...
Dr. Gregory House
^Така казано по бива. Но горното беше брутално.
Дръж се смешко ,какво ми се правиш на голям мъж в някакво сайтче.Започнал да обижда тука като те гледам само какъв си ясно ми става,избивай си комплексите на някого другиго.Аман от такива комплексари ,не ми пиши повече.
Ами да аз й го казах преди малко ,тя ми каза само "Добре" ,не очаквах да е толкова лесно.
Най-добре с глупави клишета "да си останем приятели...в мен е причината...ти си 6+...а у" и не се ебавам.
Мърльо, не аз се чудя как да отрежа приятелката си щото не прави хубави дудуци нали? И не аз пускам дебилно написани теми с неясно съдържание и причина за пускане... И не аз цивря като някой ми каже нещо не-захаросано, нали?
Земи се скрий някъде, честно. Как те е пропуснал естествения отбор не знам...
Dr. Gregory House
Смешко виж се първо тогава говори,аз поне мога да си намеря приятелка виж се е момче,ти на човек не приличаш ,за дудуци ми говориш.Виж ,че мязаш на някъв недоразвит бе,рахит смешен ,майка ти циври защото е забравила кондом да купи и си се пръкнал ти смешник.Ходи се прави на мъж и на много отворен на някой друг,комплексарче .
Авторе, жалък си просто.
Недей скача на Валдес с малоумни обиди, а се замисли над думите му. /още за първия му пост говоря/ Не може дадено мнение като не ти изнася да започваш да обиждаш човека отсреща. Келеш.
Аз никого не съм обидил той лекия ми вика путка мутка някакви работи почва да нарежда. ;] Както и да е реших си проблема и това е.Мерси на всички.