- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам го...
Здравейте! Моята история е, че в училище дойде ново момче. Запознах се с него и около 2 седмици, след като дойде аз започнах много да си падам по него. Дори започнах да го ревнувам от една съученичка, която все му се натиска като някаква ку*ва, но той не я забелязва. Станахме си приятели. Той започна да ме закача, да ме зяпа през часовете. Постепенно мина време и дойде неусетно Хелоуин. Събрахме се една групичка (в която бяхме аз и той) и започнахме да обикаляме кварталите. Бонбони така и така не събрахме многоно след като се разотидоха всички, аз, той и една приятелка останахме. Тогава започна истинското забавление. Започнахме да се шегуваме, закачаме и общо взето бяхме като напушени (само приятелката ми беше по-сериозна от нас двамата). Тогава бях маскирана като дяволче и оттогава започна да ме нарича малко дяволче и зайче (защото никога не се изморявам и ходя много бързо
). И така, въпроса ми е има ли някакви чувства към мен?
Фани го за кyра и ще разбереш. Ей дебилни въпроси...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Хубу... вземи го покани да излезете, приложи си женските хитринки и тактики и ако не те харесва ще те хареса. Момчетата имаме слаби ангели. Чуденките са излишни, щото докато се шматкаш някоя друга ще ти го вземе.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
На колко сте? И има вероятност, даже голяма, защото обикновено приятелствата прерастват в нещо повече, но внимавай за тази твоя сериозна приятелка.