.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Не знам

Hybrid View

Не знам

Имам перфектния приятел във всяко едно отношение.Той е красив ,умен ,забавен ,не е някакво лапе знае как да се държи,знае как да ме кара да се чувствам добре,но аз просто не знам как да се държа с него.Той е твърде перфектен ,а аз не ,аз съм пълна със забележки и не мога да разбера защо е с мен.Друг е проблема,че секса е окей ,хубав е секса ,той е поддържан мъж,задоволява ме ,но просто не е това което искам от секса.Аз съм доста по разкрепостена в това отношение а той не и това ме дразни ,той не е първичен ,не е импулсивен,секса ни е само в спалнята ,да хубав секс е ,но.. последно време мисля за друг ,за момче с което имах само сексуална връзка много много дълго време ..той знаеше какво обичам ,знаеше как да ме побърка,тази вечер ще се събираме приятели от квартала и той ще е там и знам ,че всеки път когато го видя го желая,както и той мен.Мисля,че ще изневеря на приятеля си ,а той не го заслужава ,но имам нужда от другия .. ужасно е ,Георги е страхотен ,но искам просто 1 секс такъв какъвто аз го обичам.. объркана съм много.,

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не прави глупости, не си заслужава.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Не прави глупости, не си заслужава.
    Защо да не прави това което я кефи, не е на 40 и няма деца.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Защо да не прави това което я кефи, не е на 40 и няма деца.
    Не ме разбра, просто не е правилно спрямо сегашния и приятел. Да го остави и да прави каквото си поиска, не и ограничавам кефа.

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Не ме разбра, просто не е правилно спрямо сегашния и приятел. Да го остави и да прави каквото си поиска, не и ограничавам кефа.
    Не те разбрах, защото не си се изказала правилно. А това, което написа горе, няма нищо общо с това, което си написала сега.
    Първо казваш - не си заслужава - "Не прави глупости, не си заслужава." .
    После - не е правилно спрямо сегашния, да го зарязва.
    И - не й ограничавам кефа.

Просто, всичко, което написа досега, има смисъл, свързано е, йеа райт.

Срсли.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И после мъжете били невъзможни и първични.... Стига си губила времето на сегашния ти човек.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Glamour92
    Поне за момент не ти ли хрумна да се поставиш на мястото на Георги,а?
    Е,как е?

Тия кратуни хич не обичате да ги ползвате по предназначение обаче ... :о
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на vagarious
    Щом отиваш на това събиране с нагласата за изневяра, считай, че вече си го направила. Изневярата на психическо ниво е много по-страшна и болезнена от физическата.Един вид .. мислейки и искайки друг .. ти си изневерила така или иначе.............
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защо просто не оставиш Жорето и не си потърсиш някой, който ще бъде перфектен не по дефиниция, а перфектен за теб?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Защото имам кофти вкус за мъже.Това момче съседа даже ми се обади преди малко ,защото му казах,че ще ходя към Revue тази вечер и той вика след това минии през нас ,,

Ти решението вече си го взела. Лягай с който си поискаш. Но "перфектният" ти приятел не заслужава ли поне малко уважение?

Град
    В мислите на хората
    Начи няма значение че се държи човешки с тебе, ако не те пори като никулденски шаран? Да ти имам и логиката.....

Dr. Gregory House

Точно защото заслужава много повече от уважение и от това ,което аз мога да му дам.Той е 7 години по-голям от мен,има си всичко ,няма си "кукличка" и това ме притеснява,защото имам чувството,че за това съм му аз.Прекрасно мил е и внимателен,ама аз съм на 21 аз искам да излизам постоянно ,да се забавлявам с приятели,да прекрасно ми е да се прибирам при него и да знам,че някой мисли за мен ,но той ме ограничава,но другото е ,че ако го оставя може би ще загубя единствения ми шанс за нормална връзка.

Връзка, в която се чувстваш ограничена и незадоволена, не е нормална.

Град
    В мислите на хората
    Земи го скъсай и ходи да се шибаш на поразия.

Dr. Gregory House

Град
    В мислите на хората
    NomNom щото заради подобни разбирания ученици заплашват учители и се пазарят, разправят се за оценки и отсъствия и пр... И се смята за нормално да е така... И тва е едно от многото следствия на криворазбраната свобода.

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    NomNom щото заради подобни разбирания ученици заплашват учители и се пазарят, разправят се за оценки и отсъствия и пр... И се смята за нормално да е така... И тва е едно от многото следствия на криворазбраната свобода.
    Хубаво, че използва думата "подобни" - подобни не означава еднакви, и също така не сме отбелязали до каква степен са подобни, или по-скоро - дали са подобни по критерий, който провокира проявата на антисоциалното поведение в училище.

Смея да твърдя, че изказването ти е неаргументирано, пльоснато просто ей така,за да е на контра, провокирано от емоция, която не мога да кажа до колко е рационална, но резултатът е - темата на разговор е една, ти подхващаш друга, и започваш да си защитаваш съвсем различна теза, неуспешно свързвайки я с предишната.

Не разбрах само къде се смята за нормално да се заплашват хора - учители.
    Както и - да се пазариш за оценки и да отсъстваш, защото по последни данни, при 15% извинени/неизвинени те пращат на изпит. Точно, че не го считат за нормално и ти правят проблеми.

Използвам момента да вметна, че всъщност няма лошо да отсъстваш, да ходиш на изпити и да изкарваш 3 и 4. Не всички искат да са отличници и да киснат в училище.

Силен стремеж да се разграничиш от останалите, като преувеличаваш част от присъщите им черти.С две думи това видях от мнението ти.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Сексът е на първо място! В крайна сметка нямаш деца от първия, дай му да те нашиба още 1-2 пъти, за компенсация и го късай.

Не знам излизам с приятелки тази нощ и да се надяваме,че ще ми мине желанието към съседа въпреки,че не спира да ми звъни и да ми прави някакви оферти.Но наистина доста се замислям да оставя Георги ,защото искаме различни неща и в момента не искам връзка,не е само заради секса.Да се надяваме,че няма много да се напия и да му изневеря. Приятна съботна вечер на всички.

Страхотна нагласа - "дано не се напия и не му изневеря" - кое от кое по-почтено.... Остави човека да си намери по-кротко момиче, пък ти отивай да се напиваш и направо се награбвайте със съседа.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Защо не поговориш с него какво ти харесва в секса и как искаш да го правите? Вместо да ходиш и да правиш глупости по-добре поговорете или ако наистина си решила да ходиш и да спиш с друг по-добре го скъсай явно момчето е свестно а ти си търсиш някои само за секс

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Не те разбрах, защото не си се изказала правилно. А това, което написа горе, няма нищо общо с това, което си написала сега.
    Първо казваш - не си заслужава - "Не прави глупости, не си заслужава." .
    После - не е правилно спрямо сегашния, да го зарязва.
    И - не й ограничавам кефа.

Просто, всичко, което написа досега, има смисъл, свързано е, йеа райт.

Срсли.
    Не си заслужава да нарани момчето, което я обича, заради едното е'бане. Глупаво е. Ако толкова иска, нека го зареже, вместо да го прави зад гърба му.
    Сега достатъчно свързано ли е?

Putevoditelq
    Guest
    Сигурно вече си се оправила. Представям си те.. след секса изтръпнали и умекнали крака, леко разкрачена.. лежиш на леглото и пушиш цигара доволна и виновна. Такива жени сте масата, като сган. Не знаят кво искат секс ли връзка ли.

Всъщност не,нищо не направих и не мисля,че ще направя.Докато снощи бях в дискотеката ,видях едни момичета,които се държаха толкова грозно с разни непознати мъже и им позволяваха какво ли не.Тогава се замислих,че аз не съм такава и това,че съм си го помислила е ужасно,никога не бих се държала така,не знам какво ми е станало последните дни ,за да мисля и да си представям такива глупости,но Георги е страхотен и няма да се държа като малка разгонена дрисла. Ще се постарая връзката ни да просперира ,той го заслужава и аз го заслужавам.Благодаря на всички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си