.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен Аватара на zero

Как да я изненадам ???

Здравейте !
    От известно време излизам с 1 момиче, но не е нищо сериозно
    Виждаме се от време на време, правим секс, ходим заедно на различни места, разходки, тя спи при мен, аз при нея и прочие... Всичко е хубаво, но ще и ходя на гости за няколко дена, тези дни и се чудя как да я изненадам, за да е още по-приятно изживяването
    Предполагам с вечерята ще се заеме тя, аз предвидливо ще взема бутилка вино, но това няма да е кой знае каква изненада, нещо вие да предложите ???

Всеки човек харесва различно, но като жена бих ти препоръчала да се научиш малко да танцуваш да пуснеш едно хубава песен бавна да е и да танцувате на тъмно.Може и да купиш свещи да ги запалиш може да са от онези мъничките и да направиш форма на сърце или не знам.Според би и харесало аз лично много бих харесала такова нещо може да и подариш и някакви цветя също, а след като потанцувате може и да я заведеш до леглото и да направите един бавен и нежен секс.Но лично мнение ако не ти харесва потърси нещо друго в интернет.

Голям фен Аватара на Котка.
    Измисли нещо оригинално. :Р

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Котка. Виж мнението
    Измисли нещо оригинално. :Р
    +++

Аз се надявах на вас - тийновете да вкарате малко "свеж заряд"

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от zero Виж мнението
    Аз се надявах на вас - тийновете да вкарате малко "свеж заряд"
    Днешните тийнове си вкарват други неща, но не и "свеж заряд"...

Иначе букет цветя и бутилка вино биха били уникална комбинация... Смеси го и с малко оригнално подаръче - нищо скъпо, но ефектно, да речем...
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Щом ще си на гости няколко дни, не е нужно изненадите да са ти само когато пристигнеш. Може да ѝ занесеш първия ден вино, шоколад, цветя(не задължително всичко, избери си). А после, ако има театър там където отиваш, може да купиш 2 билета, без да ѝ казваш, че ще го правиш(примерно). Зависи...не знам къде отиваш, ако е в по-малък град или село, нямаш кой знае колко алтернативи.

и двамата сме от варна, тая вечер мисля да я извикам в нас но подаръци не искам да правя ... най-много да взема една торта, понеже знам колко много обича сладко и една черна връзка (защо ли ми е тя .. (wasntme) )

Супер фен Аватара на prince
    Вино и цветя.

Всички жени имат фантазии да бъдат насилвани. Следващия път когато се видите я хващаш и влачиш към някой храст, където съответно я събличаш и насилваш. Отначало ще се противи, а после ще ти е благодарна, много жени имат фантазии, че биват насилвани

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от Ambiguous Виж мнението
    Всички жени имат фантазии да бъдат насилвани. Следващия път когато се видите я хващаш и влачиш към някой храст, където съответно я събличаш и насилваш. Отначало ще се противи, а после ще ти е благодарна, много жени имат фантазии, че биват насилвани
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от Ambiguous Виж мнението
    Браво на теб,психопат.Сигурно така си мислят всички изнасилвачи/психопати,все някой трябва да върши "мръсната работа",обаче.Какво ще правят жените,ако никой не ги изнасилва(тъй де изненадва)?Неразбрани си оставате,за жалост
    Последно редактирано от Otvraten : 11-06-2013 на 15:14

Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Днешните тийнове си вкарват други неща, но не и "свеж заряд"...

Иначе букет цветя и бутилка вино биха били уникална комбинация... Смеси го и с малко оригнално подаръче - нищо скъпо, но ефектно, да речем...
    това е най добрата идея според мен .. на всяко момиче би и харесало

Цитирай Първоначално написано от Daniie Виж мнението
    това е най добрата идея според мен .. на всяко момиче би и харесало
    Може и по-добре, но това е стандарта при мен.. Което е нормално, нищо прекалено все пак. Важното е да от сърце!

Е разбира се не е нужно да е материално скъп подаръка а важното да е от сърце ( както каза и ти .). - следователно като е от сърце ще е скъп за нея поради това че е от него ..

Само дето тези приказки бяха модерни преди 5 години, а сега само при 16 годишните..

може при много хора да не е така, но аз предпочитам нещо малко но от сърце от колкото нещо скъпо което е купено само и само да има нещо там , и да може да се снима да се качи в facebook

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си