- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я изненадам ???
Здравейте !
От известно време излизам с 1 момиче, но не е нищо сериозно
Виждаме се от време на време, правим секс, ходим заедно на различни места, разходки, тя спи при мен, аз при нея и прочие... Всичко е хубаво, но ще и ходя на гости за няколко дена, тези дни и се чудя как да я изненадам, за да е още по-приятно изживяването
Предполагам с вечерята ще се заеме тя, аз предвидливо ще взема бутилка вино, но това няма да е кой знае каква изненада, нещо вие да предложите ???
Всеки човек харесва различно, но като жена бих ти препоръчала да се научиш малко да танцуваш да пуснеш едно хубава песен бавна да е и да танцувате на тъмно.Може и да купиш свещи да ги запалиш може да са от онези мъничките и да направиш форма на сърце или не знам.Според би и харесало аз лично много бих харесала такова нещо може да и подариш и някакви цветя също, а след като потанцувате може и да я заведеш до леглото и да направите един бавен и нежен секс.Но лично мнение ако не ти харесва потърси нещо друго в интернет.![]()
Аз се надявах на вас - тийновете да вкарате малко "свеж заряд"![]()
Щом ще си на гости няколко дни, не е нужно изненадите да са ти само когато пристигнеш. Може да ѝ занесеш първия ден вино, шоколад, цветя(не задължително всичко, избери си). А после, ако има театър там където отиваш, може да купиш 2 билета, без да ѝ казваш, че ще го правиш(примерно). Зависи...не знам къде отиваш, ако е в по-малък град или село, нямаш кой знае колко алтернативи.
и двамата сме от варна, тая вечер мисля да я извикам в насно подаръци не искам да правя ... най-много да взема една торта, понеже знам колко много обича сладко
и една черна връзка
(защо ли ми е тя .. (wasntme) )
![]()
Всички жени имат фантазии да бъдат насилвани. Следващия път когато се видите я хващаш и влачиш към някой храст, където съответно я събличаш и насилваш. Отначало ще се противи, а после ще ти е благодарна, много жени имат фантазии, че биват насилвани
Последно редактирано от Otvraten : 11-06-2013 на 15:14
Е разбира сене е нужно да е материално скъп подаръка а важното да е от сърце ( както каза и ти .). - следователно като е от сърце ще е скъп за нея поради това че е от него ..
Само дето тези приказки бяха модерни преди 5 години, а сега само при 16 годишните..![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
може при много хора да не е така, но аз предпочитам нещо малко но от сърце от колкото нещо скъпо което е купено само и само да има нещо там , и да може да се снима да се качи в facebook