Здравейте , на 18 години съм и съм момиче. Приятелят ми е колкото мен и сме заедно от 8 месеца . Проблемът ми е следният .... Той не може да седи мирен . Постоянно гледа други жени ,възхищава се на женската красота . Твърди ,че ме обича , че съм перфектна ,че съм умна , идеалната жена . Аз лично имам доста високо самочувствие за себе си и също смятам,че не съм нито ограничена ,нито грозновата . Проблемът е ,че младежът е на принципът ''колкото повече , толкова повече'', или както казва той "опит да има ". Да ,но редно ли е щом си с човек ,когото обичаш да изневеряваш ? На мен лично ми е изневерявал . С авантюри и донякъде със секс ... Редно ли е да прощавам и има ли такова нещо ,като да обича мен ,но да се възползва от моментите и когато има възможност да им се отдава и после да се връща при мен? Говорили сме си ужасно много пъти по тази тема ,но той заявява категорично ,че не може да живее без мен и че другите са само прищявка за веднъж ... Объркана съм от тази мъжка логика . Нормално ли е на тази възраст ? Трябва ли да търпя ?