.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Според мен по-добрия вариант е да си харесаш готова рокля, а вече след това да ти я преправят. Моята ми я шиха по поръчка, но когато отидох на проба, нямаше абсолютно нищо общо с това, което исках. Накарах ги да ми ушият нова и втория опит се оказа по-сполучлив, но пак не беше това, което исках.
    До 500лв. според мен е приемлива цена за бална рокля, дори 500 мисля, че са много. Просто не си струва за една вечер да хвърляш толкова пари.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Цитирай Първоначално написано от Bukuuu Виж мнението
    Според мен по-добрия вариант е да си харесаш готова рокля, а вече след това да ти я преправят. Моята ми я шиха по поръчка, но когато отидох на проба, нямаше абсолютно нищо общо с това, което исках. Накарах ги да ми ушият нова и втория опит се оказа по-сполучлив, но пак не беше това, което исках.
    До 500лв. според мен е приемлива цена за бална рокля, дори 500 мисля, че са много. Просто не си струва за една вечер да хвърляш толкова пари.
    Това имах предвид и аз ! И аз смятам, че не трябва да се дават много пари за рокля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си