.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    личен съвет от човек, който е имал възможност да даде пари за скъпа рокля, но не го е направил.
    роклята ми беше от зара, 80 лева от намаление, не ме е срам от това
    от мненията на познати и непознати съм изглеждала по-добре в сравнение с момичета, чиито рокли бяха по поръчка и за по над 300 лева
    още мога да си я нося роклята, т.к. е коктейлна повече отколкото бална.
    не съжалявам, че не съм дала толкова пари, т.к. в момента мои познати с парцали за по 500 лева и отгоре ги виждам колко съжаляват за цялата хамалогия с мерки, шиене, платове, преправяния, огромни суми и т.н.
    аз роклята си я взех края на декември, обувките, бельото, чантата края на февруари
    за роклята не ме е яд , че я взех от рано, но за обувките да, т.к. после си харесах и други, но не ми се купуваха, т.к. по принцип рядко нося токчета ии да.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    личен съвет от човек, който е имал възможност да даде пари за скъпа рокля, но не го е направил.
    роклята ми беше от зара, 80 лева от намаление, не ме е срам от това
    от мненията на познати и непознати съм изглеждала по-добре в сравнение с момичета, чиито рокли бяха по поръчка и за по над 300 лева
    още мога да си я нося роклята, т.к. е коктейлна повече отколкото бална.
    не съжалявам, че не съм дала толкова пари, т.к. в момента мои познати с парцали за по 500 лева и отгоре ги виждам колко съжаляват за цялата хамалогия с мерки, шиене, платове, преправяния, огромни суми и т.н.
    аз роклята си я взех края на декември, обувките, бельото, чантата края на февруари
    за роклята не ме е яд , че я взех от рано, но за обувките да, т.к. после си харесах и други, но не ми се купуваха, т.к. по принцип рядко нося токчета ии да.
    Може ли снимка? ^^

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_ Виж мнението
    Може ли снимка? ^^
    разбира се
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...59587165_n.jpg
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...82942467_n.jpg
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми