- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с нокъта на крака.
От скоро време имам един доста досаден проблем.Нокъта на крака ми го ударих и доста ме заболя , след 1 месец забелязах, че целия нокът се е уцветил в нещо като жълтеникъв цвят.Мисля ,че е засъхнала гной , но не съм много сигурен. П.С До ден днешен не спира да ме боли.
Защо не вземеш да отидеш на дерматолог, например?
Ще ти вземат проба (тоест, ще ти изстържат малка част от нокътя, не боли), ще го тестват, ще ти кажат какво ти е и ще ти препоръчат мазилца.
http://picbg.net/img.php?file=a2046d66a13bf99b.PNG Ето даже снимка ...
на брат ми му беше абсолютно по същия начин.. не правеше нищо и с времето нокътя падна сам..
Каране на колело
Побъркан ли си да стоиш с тоя нокът?
Отивай на лекар!
УЕУЕеее, абе вас в саксии ли са ви отглеждали? Човека си е ударил нокътя и сега ще падне, голям праз!
А имаш ли представа какво ще го прави, като падне?
Че ако не се погрижи внимателно за пръста си, новият нокът ще му израсте деформиран? И че самият пръст ще боли адски много, щото - изненада - нокътят има защитна функция?
Не знам нищо, само два пъти съм сменял нокът на палеца на ръката...
Абсолютно съм съгласна с потребител "an7raks" ше ти падне нокътя след няколко дни, седмици.. индивидуално е, и кво толкова, няма да умреш... тези глупости с изкривяването на нокътя и кво ли още не се случват 1 на 1000 сигурно... не се притеснявай![]()
Каране на колело
И имаше ли някакви усложнения сериозни и най-важното, какво са направили лекарите, за да ги избегнат?
Не отричам, че е хубаво да иде на лекар, ама както го грабнахте, все едно ще му ампутират крака заради това...