.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    deborkaa
    Guest

Unhappy НЕ ЗНАМ КАКВО ДА НАПРАВЯ

Здрвейте )) Искам да ви помоля за помощ, защото харесвам едно момче ... той също ме харесва, проблема е, че мен ме е срам от него ... А и имам проблем, че никога до сега не съм се целувала ... а той иска да излезем ...

П.С - четох на още едно момиче почти същия случай, но никой не беше коментирал темата, за това реших да потърся помоща ви ... благодаря предварително ) !!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    От какво те е срам?

Опитай се да не мислиш за това като "среща" и ще ти е една идея по - лесно.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма от какво да се срамуваш това са си нормални работи и като излезнете не значи че още на първата среща ще те целуне

anonymous708973
    Guest
    Не е първа среща.
    Проста "излизанка" (:д) е

Супер фен Аватара на prince
    Излизаш с момче, което харесваш. Защо трябва да провалиш всичко, като се срамуваш. Просто излез пак се срамувай, но си прекарай добре с него. Ако се стигне до целувка, щом иска да те целуне, а ти го харесваш позволи му. Това е.

Попринцип когато тръгнеш с някой и започнете за излизате има доста обсъждана тема и това е целувката. Почти всеки се тревожи как ще мине тя (както бях и аз ) , но моментът ще те хване когато най-малко очакваш и от там нататък ти действа инстинкта

Голям фен Аватара на sunshine :**
    най-важното според мен е да не мислиш за това дали ще те целуне, което не се знае дали ще се случи.Излезте и се забавлявайте, приеми, че си навън с приятелка и готово.Срамът само ще ти навреди, а и то момчето също ще усети, ако много те е срам и ще стане още по-кофти... късмет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си