Здрвейте )) Искам да ви помоля за помощ, защото харесвам едно момче ... той също ме харесва, проблема е, че мен ме е срам от него ... А и имам проблем, че никога до сега не съм се целувала ... а той иска да излезем ...
П.С - четох на още едно момиче почти същия случай, но никой не беше коментирал темата, за това реших да потърся помоща ви ... благодаря предварително ) !!
Излизаш с момче, което харесваш. Защо трябва да провалиш всичко, като се срамуваш. Просто излез пак се срамувай, но си прекарай добре с него. Ако се стигне до целувка, щом иска да те целуне, а ти го харесваш позволи му. Това е.
Попринцип когато тръгнеш с някой и започнете за излизате има доста обсъждана тема и това е целувката. Почти всеки се тревожи как ще мине тя (както бях и аз ) , но моментът ще те хване когато най-малко очакваш и от там нататък ти действа инстинкта
най-важното според мен е да не мислиш за това дали ще те целуне, което не се знае дали ще се случи.Излезте и се забавлявайте, приеми, че си навън с приятелка и готово.Срамът само ще ти навреди, а и то момчето също ще усети, ако много те е срам и ще стане още по-кофти... късмет