- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЛЮБОВ, НО МНОГО СТРАННА...
Здравейте! Харесвам едно момче. Аз съм от България, а той - от Щатите. Едва ли не съм влюбена до уши в него, а той дори не знае, че съществувам. Старая се да го крия в тайна от съучениците ми, но майка ми ми се подиграва за това. Смятам, че той е голям сладур, както и някои други момичета. Буквално съм полудяла по него - вече го сънувам, имам няколко негови снимки, като едната винаги е на не повече от метър от мен... Опитвах да се спра, но очевидно нямаше ефект. Опитах се и да се свържа с него чрез facebook, но колкото и да му пиша, не ми е отговорил и думичка! В момента може би най-силно желая да го видя на живо... Чрез интернет успях да проуча малко по-подробно личността му и се оказа, че имаме много сходни интереси!!
ДАМИ, МОЛЯ ВИ НАЙ-ИСКРЕНО ЗА СЪВЕТ!!!!
Трол?
Любов ли? Просто нещо не е наред с теб.
Майка ти ти се подиграва? Казала си на майка ти, че си влюбена в момче, което си виждала само на снимка и дори не знае как се казваш? Имаш негови снимки?
Не съм чувала по-жалко нещо.![]()
Нда..И аз имах един такъв celebrity crush преди време. Ехх, Маршъл, Маршъл....![]()
В първия момент си помислих, че е някой от онези петимата некадърници от 1D, но после видях САЩ... ;(
Няма да се притесняваш, затова има fanfiction.net.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Джъстин Бийбър?
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
неее никога, не и този идиот!
^ На 13 ли си?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Много хора са минали през такъв период, в който си поставяш някой като фикс идея и по-скоро се вманиачаваш, а не го харесваш толкова.. и това ще мине, горе главата, просто не позволявай на нещо крайно невъзможно да обсеби мислите ти!![]()
Ай, мале! За Барак Обама ли говорим <3 Аххх, Обама, Обама.... rawr!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Вече и сватбата подготвяш, i guess? Още си на 13, дори хормоните не те тресат като хората, пък за любов ми говориш...
В кой си влюбена, че ми стана много интересно? :Д
Тъпотията е пълна.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
100% момчето прилича на гей, ходи със смъкнати гащи, тоолкова е хубав, че и ти не можеш да му устоиш и затова си решила, че си влюбена...абе накратко justin bieber / то как да не се влюбиш в него пфф, изпитвам такава антипатия към този човек../ /