- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам приятел на...
Здравейте
През последната една година доста се сближих с едно момче от моя клас и въпреки че има малко остър характер, някак си успяхме да се разберем. Помагал ми е в много ситуации, винаги ми дава полезни съвети и като цяло е добър приятел, винаги е отсреща, когато имаш нужда. От друга страна обаче не сме в една компания и мноого рядко излизаме заедно. Един от най-добрите му приятели обаче много ми харесва и тъй като не сме в обща компания, почти не се засичам с него и не мога да направя нищо по въпроса, а много ми се иска. Всъщност само момчето от класа ми ни свързва и сега се чудя как да му намекна нещо , без да изглежда прекалено. Все пак е един от най-добрите му приятели и съм убедена, че ако спомена нещо, веднага ще му каже. Та, въпросът ми е как да му намекна, че приятелят му ми е симпатичен, без да му го казвам в прав текст, за да се усети, че трябва да започнем да излизаме заедно по-честоПо принцип съм по-срамежлива, а и скоро приключих дълга връзка, така че не съм настроение за някакви драми, така че искам нещата да се случат като на бъзик…
Интересно би се получило, ако съученикът ти си пада по теб.
Не опитвай да се свържеш чрез него с другото момче; вмъкни се уж небрежно в набелязаната компания и сама създай контакт. Срамът в началото ще е пречка, обаче постепенно влиянието му ще отслабне (което, разбира се, не значи че срамежливковците трябва да изчезнете от лицето на планетата).
Последно редактирано от paradosou : 11-04-2013 на 08:38
опитай да отвориш тема за любовта и му го кажи заобиколно
Няма как, има приятелка от доста времеТочно това е, че не знам как да се вмъкна в компанията им уж небрежно...
Ако съучиникът ти те харесва, няма да ги видиш и двамата повече.![]()
А съученкът ли си има приятелка, или неговият приятел?
Не разбрах нещо.
Следващия път като се срещнеш с тях предложи да се помотаете след училище, проучи им вкусовете за филми пр., дай 1-2 интересни подробности за себе си (че учиш японски или че си била в Египет, нещо такова), може под някакъв предлог да им поискаш мнението по рандъм тема...
Само не си втълпявай, че е трудно и няма да се получи. Сближаванията обикновено са неусетни.
Съученикът ми има приятелка![]()