- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Груб секс
Наскоро ми беше първият път и когато го правихме усещах болка в стомаха и около ануса, но после започна да изчезва сега пак я усещам, но по-малко та искам да попитам когато правим груб секс повече ли ще боли? момичетата които са го правили моля да ми кажат много ли боли или пак е същото?![]()
Прави го грубо, когато мислиш, че можеш. Трябва да зависи от теб, от хормоните ти и от това, дали има болка.
Абе да ви кажа, преди време имах една приятелка, и като го вкарвах докрай изпитваше болка - дотук добре, но когато свършваше отгоре, явно някакви мускули се усукваха или .. нещо от сорта - следваха 20-минутни ужасни болки точно в областта, в която описа авторката - има нещо, ама..
Ще викаме Fox Mulder![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Няма нищо лошо в грубото, стига и двамата да са съгласни, мен лично ме е боляло няколко дни след това и съм усещала корема си схванат, но си е забавно няма какво да се лъжем, но от време на време си трябва нежно![]()
ех ех...
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Е нали за това е "Груб секс", нормално е да те и заболи. Абе вие тъпи ли сте бе? ХАХХАХАХА![]()
Ако му е голям ще ми е супер зле грубо 100% ще има болка.Ама не бих му дала така че да ме прасне направо...Инчче си мисля че е номално да те набулява.
Ееее, те с Гугъл се конкурират. Та докъде стигна логиката й.....ако свирката е като целувка, секса- като прегръдка, то грубият секс е...?! Въпрос с повишена трудност специално за Rabalka!!!
Добре де аиде като си толкова отворена ми кажи тогава свирката кат кво е
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ми.... свирката си е свирка?Както казаха всички
Треньорите я ползват да свиркат с нея на отбора си ^^
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
ХААХАХАХАХАХА![]()
![]()
Кампания съберете пари да пратим Рабалка на училище.
Само мен ли не ме кефи идеята за грубият секс ?
Иначе няма лошо де .
Да щото вие сте много грамотни и двамата хаха. Нищо лично ама кво толкова коментирате тая Рабалка не ми е ясно така слизате по долу и от нея.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Никъде не съм казвала че тя е добра и дори не я защитих . Просто ми е интересно защо уж умни хора си губите времето с нея.
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 11-05-2013 на 11:00